Ploiesti: Peste 1.000 de copii planteaza 10.000 de copaci

1

Peste 1.000 de copii iau parte la actiunea de plantare „Radacini tinere pentru padurile de maine”

10.000 de puieti vor fi plantati

Sambata, 25 noiembrie, Ploiesti Shopping City da startul celei de-a doua editii a actiunii de plantare „Radacini tinere pentru padurile de maine”.

Dupa succesul primei editii, centrul comercial organizeaza o noua actiune de plantare prin care isi propune sa imbogateasca spatiul verde din zona si, totodata, sa creasca gradul de implicare a tinerei generatii in protejarea mediului inconjurator. Cu ajutorul celor 1.000 de copii inscrisi, 10.000 de puieti vor fi plantati sambata, intre orele 10:00-18:00.

Pe liziera verde, care se intinde pe o suprafata de 2.000 mp, va fi plantata o gama variata de specii de copaci, precum frasin de Pennsylvania, stejar, tei si salcam rosu. Pe parcursul anului, copiii vor putea sa viziteze spatiul verde si sa observe evolutia copacilor pe care i-au plantat. De asemenea, zona va beneficia si de servicii profesionale de intretinere, fiind asigurate de cursantii „Scolii de Flori”.

Campania „Radacini tinere pentru padurile de maine” are ca obiectiv cresterea gradului de constientizare asupra importantei ingrijirii mediului inconjurator si responsabilizarea copiilor pentru a se implica activ in ingrijirea naturii.

Actiunea de plantare se desfasoara impreuna cu „Scoala de Flori” si beneficiaza de sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Prahova.

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

Despre Ploiesti Shopping City

Ploiesti Shopping City, primul si cel mai mare centru comercial din judetul Prahova, are o suprafata inchiriabila de 55.000 m2 si pune la dispozitia clientilor sai aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul gazduieste unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 sali de proiectie, dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar si peste 100 de magazine, mix-ul de chiriasi incluzand branduri internationale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher si multe altele. Ploiesti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania impreuna cu NEPI Rockcastle.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.