Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Perform Experience deschide inscrierile pentru Fuga de Strigoi 2014

0

Inscrieri deschise pentru Fuga de Strigoi 2014, eveniment ce va avea loc pe 1 Noiembrie in Padurea Baneasa

Fuga de Strigoi este un concurs de alergare distractiv, presarat cu surprize de-a lungul traseului, in acord cu traditia de Halloween. Astfel, curajosii care vor lua parte la cros vor alerga cei 8 km prin Padurea Baneasa, putand-se astepta in orice moment sa se intalneasca cu strigoi haiosi pe traseu, care incearca sa-i impiedice sa ajunga la Finish. De partea cealalta, organizatorii te vor astepta la Casa Alba cu o gustare calda si muzica buna!

Esti pregatit pentru Fuga de Strigoi?

Data si locatia desfasurarii

Fuga de Strigoi se va desfasura sambata, 1 noiembrie 2014, in Padurea Baneasa, Bucuresti. Zona de start a evenimentului este organizata in parcarea Restaurantului Casa Alba, Aleea Privighetorilor 31 – 35.  La locul evenimentului se poate ajunge fie cu masina, fie cu autobuzul RATB, linia 301, cu coborare la Statia Padurea Baneasa. Autobuzul pleaca de la Piata Romana si trece prin statiile Perla, Liceul Ion Luca Caragiale, Piata Dorobantilor, Piata Charles De Gaulle, Parc Herastrau,etc.

 

Traseu

Traseul evenimentului se desfasoara pe o distanta de 8 km si traverseaza in principal drumuri forestiere si poteci, precum si zone asfaltate ale Padurii Baneasa. Traseul poate fi consultat dand click aici.

 

Pachetul participantului este alcatuit din:

 • Tricou personalizat cu logo-ul evenimentului
 • Numar de participare
 • Medalie de finisher
 • Gustare calda (gratar de pui cu cartofi natur) insotita de un desert specific de Halloween (placinta cu dovleac), ambele oferite de Restaurantul Casa Alba la revenirea de pe traseu.

 

In plus fata de pachetul de participare, participantii vor beneficia de urmatoarele servicii:

 • Marcaj traseu
 • Cronometrare manuala prin sistemul Web Scorer
 • Asistenta medicala la start si pe traseu
 • Puncte de hidratare
 • Foto eveniment
 • Vestiar si garderoba
 • Zona de adapostire la start in caz de vreme nefavorabila.
 • Zona de agrement la start cu muzica si entertainer

Regulament

Fuga de Strigoi este un eveniment de alergare deschis tuturor iubitorilor de miscare cu varsta peste 18 ani. Categoriile de concurs premiate sunt:

 • Open Masculin (General si 3 subcategorii: 18-34 ani, 35-50 ani, peste 50 ani)
 • Open Feminin (General si 3 subcategorii: 18-34 ani, 35-50 ani, peste 50 ani)

Cronometrarea evenimentului este manuala, prin sistemul Web Scorer.

Castigatorii de la Open Masculin (General) si Open Feminin (General) vor fi premiati cu medalie, diploma si produse din partea sponsorilor. Subcategoriile (18-34 ani, 35-50 ani, peste 50 ani) vor fi premiate doar cu medalie si diploma. Castigatorii de la General nu vor fi premiati si in cadrul subcategoriilor.

Regulamentul complet poate fi consultat aici.

Tombola

Toti participantii vor putea lua parte la tombola de la finalul evenimentului. Pentru a putea intra in posesia premiilor de la tombola, participantii al caror numar este extras trebuie sa se prezinte in zona de premiere cu numarul de concurs in maxim 5 secunde de la strigarea numarului lor, in caz contrar premiul urmand sa fie acordat unui alt participant.

Inscrieri

Toti cei care doresc sa se inscrie o pot face pe site-ul oficial al evenimentului: http://fugadestrigoi.ro

Parteneri

Evenimentul este organizat cu sprijinul Restaurantului Casa Alba, Asociatiei Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta si firmei de securitate SSG Security. Parteneri media: Prin Vacanta, Sports Planner, Find Sports, Calendar Evenimente, Romania Pozitiva.

Fuga de Strigoi 2

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.