Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pentathlon, competitie pentru toti biciclistii urbani la Bike Fest 2012

0

Cel mai mare eveniment velo de ciclism urban din Romania va avea loc pe 29 si 30 septembrie 2012 in parcul Izvor din Capitala. Prima zi de Bike Fest aduce iubitorilor de ciclism urban o competitie care nu trebuie ratata: Pentathlonul.

Inscrierea se face gratuit pe www.ivelo.ro, in perioada 10 – 27 septembrie 2012!

In competitie se pot inscrie concurenti cu bicicletele personale sau cu bicicletele oferite de organizatori, din centrele de inchiriere I’Velo si StudentObike.

Gradul de dificultate a probelor va fi diferit pentru fete si baieti, astfel ca se vor realiza si  clasamente diferite.

Castigatorii si castigatoarele cu cele mai mari punctaje vor primi titlul de « Biciclisti urbani ai anului » si cele mai cool biciclete.

Ierarhia premiilor poate fi stabilita chiar de participanti, votand bicicleta favorita pe pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/BikeFestRomania

Probele pentathlonului sunt:

1. Proba Velo Tour

Velo Tour este prima dintre cele 5 probe care formeaza Pentathlonul. Velo Tour nu este o proba de viteza insa finalizarea traseului si este obligatorie pentru calificarea in urmatoarele probe.

Traseu: Parcul Herastrau – Charles de Gaulle – Bulevardul Maresal Constantin Prezan – Soseaua Kiseleff – Bulevardul Lascar Catargiu – Bulevardul Nicolae Balcescu – Bulevardul Ion C. Bratianu – Strada Halelor – Bulevardul Natiunile Unite – Parcul Izvor

2. Proba Indemanare

In cadrul acestei probe competitorii au de indeplinit 2 sarcini:

a) sa parcurga intr-un timp impus o distanta data

b) sa mearga printre jaloane

3. Proba Quiz & Tech Skills (20. Puncte)

Quiz: Particiantii vor trebui sa raspunda la intrebari din legislatie, cunostinte generale mecanica bicicleta, istoria bicicletei, campionatele sportive.

Tech Skills:  tehnica si indemnare pentru intretinerea bicicletelor – probe separate fete/baieti, grad de dificultate diferit.

4. Proba de Forta

Aceasta proba presupune tehnica si indemnare pentru intretinerea bicicletelor.

Tractarea unei greutati pe o distanta cat mai lunga fara schimbarea vitezei si cu plecarea de pe loc.

5. Spinning  

Ultima proba presupune coordonare/adaptare/forta pe biciclete profesionale de sala Proba va fi realizata pe biciclete de spinning sub coordonarea antrenorilor specializati.

Pentru Regulamentul competitiei si inscriere, accesati: www.ivelo.ro

Bike Fest este un eveniment organizat in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, in cadrul celor doua zile de eveniment vor fi organizate activitati cu si despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport.

Bike Fest este un eveniment organizat de Asociatia Green Revolution, cu sprijinul Primaria Municipiului Bucuresti, ALPAB, Nomad, Portocala Mecanica, BitaColor, Skirt Bike, Asociatia ROI si Freerider.

Parteneri media : Radio Guerrilla, Romania Libera, Romania Libera Verde, Academia Catavencu, casamea.ro, modista.ro, Unica, ele.ro, Xtrem.ro, mbike.ro, 121.ro, Mayra.ro, Bucuresteni.ro, Inparc.ro, DivaHair, Qbebe, Cutezatorii, Calendar Evenimente, Copilul.ro, Urbankid, Askmen, Vedeta, Business24, Romania Pozitiva, Men’s Health, si b365.ro. Eveniment recomandat de Ziare.com 

 

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.