Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pegas Triatlon Buftea: 250 de sportivi, la start

0

A cincea ediție a Pegas Triatlon Buftea așteaptă 250 de participanți la start. Competiția reprezintă prima etapă din Circuitul Național de Triatlon de Șosea.

Asociația Pegas Triatlon Club anunță astăzi că 250 de pasionați de sport sunt așteptați la startul celei de-a cincea ediții a competiției Pegas Triatlon Buftea, prima etapă din Circuitul Național de Triatlon de Șosea.

“Ne implicăm an de an în a atrage românii către un stil de viață sănătos și deja ajungem la a cincea ediție a unuia dintre cele mai importante evenimente sportive din proximitatea Capitalei. Sute de participanți sunt prezenți la fiecare ediție a competiției și îi așteptăm, și în acest an, cu surprize și o atmosferă spăecială de concurs”, declară Cosmin Rogoveanu, reprezentant al Asociației Pegas Triatlon Club.

Proba de înot are loc în Lacul Buftea, segmentul de ciclism își are traseul orașul Buftea, iar alergarea se derulează inclusiv prin parcul Palatului Știrbei.

Participantii la concurs pot opta intre a puncta pentru proba Sprint sau Olimpica, pe un traseu cu aceeasi lungime la inot, ciclism si alergare.

Anul 2018 aduce ediții aniversare pentru două dintre concursurile de tradiție: atât Pegas Duatlon Buftea, recent încheiat, cât și Pegas Triatlon Buftea, ce are loc in 10 iunie, ajung la deja al cincilea an consecutiv de existență.

Calendarul competițional continuă cu încă un concurs de tradiție, Cozia Mountain Run, aflat la a șaptea ediție, programat în data de 7 iulie. Organizatorii pregătesc și cea de-a doua ediție a Semimaratonului Buftea, care a debutat în 2017. Evenimentul va avea loc în 30 septembrie.

Asociația Pegas Triatlon Club, fondată în 2012, organizează evenimente sportive destinate amatorilor și profesioniștilor, deschise atât pasionaților de mișcare din România cât și celor din străinătate. Până în prezent, asociația a gestionat 18 competiții sportive, printre care și Campionatul Sud-est European de Duatlon, 2017. Mai multe informații despre competiție sunt disponibile la www.triatlonbuftea.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.