Pedalează pentru inima ta / București 8 iulie 2011

0

Fundaţia Română a Inimii te invită la o plimbare cu bicicleta, intr-o zi de vineri, la final de program, 8 iulie 2011 în București.

Daca ai bicicleta hai cu ea, daca nu iti dam noi una (in limita numarului disponibil).

Ne vom plimba pe Şoseaua Kiseleff – Piaţa Victoriei – Bulevardul Aviatorilor – Piaţa Charles de Gaulle -Bulevardul Mareşal Constantin Prezan -Şoseaua Kiseleff – Parcul Herăstrău.
Scopul? pe langa o ora de distractie pe bicicleta, ne punem si inima la o treaba sanatoasa.

Va asteptam cu drag si cu chef de pedalat!

Sursa: contul de Facebook al evenimentului.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează