Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Paula Seling îi aduce omagiu artistei Whitney Houston în cadrul spectacolului Hollywood Music in Bucharest

0

Paula Seling este invitata specială a spectacolului ”Hollywood Music in Bucharest”, unde va aduce un ultim omagiu regretatei Whitney Houston, interpretând coloana sonoră a filmului ”The Bodyguard”. Piesa ”I will always love you” va răsuna în amintirea artistei pe scena Sălii Palatului,  în acordurile a 70 de instrumentiști din cadrul European Royal Orchestra, ce îl va avea la pupitru pe dirijorul austriac Gottfried Rabl.

”Viaţa mea a fost clădită într-un mediu muzical pe care l-am întreţinut mereu cu filme de cea mai bună calitate. Consider că filmul fără muzică nu poate exista, pentru că întotdeauna muzica îţi transmite o stare de spirit şi completează peisajul şi mesajul cinematografic. M-am alăturat acestui proiect care poartă amprenta Asociaţiei Culturale Teocta cu mare drag şi încrederea că va depaşi chiar şi aşteptările celor mai pretenţioşi dintre cinefili sau muzicieni”, spune Paula Seling.

Cea de-a doua ediție a spectacolului ”Hollywood Music in Bucharest” propune coloane sonore celebre din filmele preferate ale unei întregi generații. Drame, filme de acțiune, aventură sau comedii, toate au în comun un lucru: atmosfera captivantă care este întreținută de un fundal sonor deosebit, care s-a transformat apoi în arii celebre. Miercuri, 28 martie, ora 19.00, Sala Palatului va găzdui acest concert, organizat împreună cu Centrul pentru Artele Spectacolului și Asociația Culturală Teocta.

O altă invitată de marcă ce va urca pe scena Sălii Palatului în cadrul acestui eveniment inedit este Prim Solista Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” din Constanța, Daniela Vlădescu. Atmosfera va fi întregită de proiecții video pe ecranele din spatele orchestrei, ce vor reda strălucirea Hollywood-ului prin momente consacrate din filmele aflate în repertoriu: „Lord of the Rings”, „Superman”, „Indiana Jones”, „Harry Potter”, „Forrest Gump”, „Pirates of the Caribbean”, „Casablanca” și multe altele.

“European Royal Orchestra” îi include pe cei mai buni studenţi şi absolvenţi ai facultăţilor de profil din Bucureşti şi din ţară. Alături de aceşti tineri fac parte din proiect instrumentişti şi artişti profesionişti din orchestre de top din România (Filarmonica “George Enescu” din Bucureşti, Orchestra Naţională Radio, Opera Naţională Română). Pe lângă această componentă de prim rang, Orchestra se poate mândri cu colaborări extinse cu mai mulți producători importanți de muzică din lume. De asemenea, se lucrează numai cu profesioniști de talie internațională: orchestratori, dirijori,  scenografi, ingineri de sunet.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro și în oficiile Poștei Române, semnalizate cu Bilete.ro, dar și pe www.myticket.ro. Pentru mai multe detalii aveți la dispoziție pagina acteocta.ro.

Pentru mai multe detalii aveți la dispoziție pagina acteocta.ro.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.