Participarea a peste 1000 de copii la CONIL FEST: Festivalul Integrării

0

CONIL FEST – Festivalul Integrării, ediția a VII-a, un frumos bilanț. Asociația CONIL le mulțumește participanților, sponsorilor și partenerilor!

Duminică, 2 iunie, s-a tras cortina Teatrului Giulești din Capitală după două zile pline de evenimente dedicate Zilei Internaționale a Copilului!

Pe 1 și 2 iunie a avut loc a VII-a ediție a CONIL FEST  – Festivalul Integrării, organizat de Asociația CONIL în parteneriat cu Opera Comică pentru Copii, ISMB – Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Primăria Sectorului 5.

Peste 35 de instituții – școli și grădinițe private și de stat, cluburi pentru copii, centre de plasament, școli speciale – au fost prezente pe scenă cu mai bine de o mie de participanți la spectacole, în timp ce în foaier s-a desfășurat, simultan, KID’s SUMMER FAIR 2013, ediția a III-a, târg de oferte educaționale plin de animație și culoare.

Copii și adolescenți talentați și-au încântat și la actuala ediție audiența cu momente artistice speciale: interpretare muzicală, dansuri moderne, contemporane sau populare, balet, teatru sau demonstrații de gimnastică aerobică. Între aceștia s-au numărat copiii talentați cu nevoi educaționale speciale din cadrul Centrului de Performanță CONIL – trupa CONIL’s BAND, ai Școlii pentru Deficienți de Vedere București, ai Liceului Tehnologic Special “Regina Elisabeta” sau ai Școlii de Deficienți de Auz “Sf. Maria”, precum și copiii provenind din medii defavorizate, de la Centrul de Plasament nr. 6 Voluntari sau din cadrul Asociației “Sf. Stelian”.

Astfel, CONIL Fest, ediția a VII-a s-a dovedit a fi pe deplin un Festival al Integrării, așa cum și-a propus!

Asociația CONIL le multumeste tuturor participanților pentru implicare și pentru momentele de neuitat dăruite pe scenă:

Școlile:Complexul Educațional Lauder Reut, Școala “Regina Maria” din Vintileasca-Vrancea, Școala Spectrum, Școala de Deficienti de Auz “Sf. Maria”, Școala pentru Deficienți de Vedere din Austrului, Școala Primară “Iepurașul Bocănilă”, Școala Primară Conil;

Grădinițele: Blue Fairy, Noel, Evrika, Rainbow, Grădinița Școlii Gimnaziale “Avram Iancu”, Gradinita Casa Fericirii, Conil Kindergarten;

Școlile de balet: La Sylphide Studio Dans, Odette, Attitude Ballet Studio, Unique Club, Dance Studio – The Music of The Body;

Școala de dans Start Dance;

Trupele de dans: Perfect Show, Dominoo, Pasitos, Fresh Crew;

Asociațiile: Sf. Stelian, Conil

Club sportiv Hinode București

After School Aristokids

Trupa de teatru Bibabu a Bibliotecii Metropolitane București

Centrul de plasament nr. 6 din Voluntari

Liceul Tehnologic Special “Regina Elisabeta”

Centrul de Performanță Before & After School Conil

Club Artist din Ploiești

UNEFS.

De asemenea, un cuvânt special de mulțumire se adresează partenerilor noștri – Opera Comică pentru Copii, Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Primăria Sectorului 5 – și, nu în ultimul rând, sponsorilor evenimentului:

Aqua Carpatica,

Metrorex,

Grupul Editorial Corint,

Fundatia Heydar Aliyev,

Danone,

Biofarm,

Apollo Mod Distribution,

Asociația “O șansă pentru viitor”,

ZIZI Mall,

TerraPark,

Ulker,

Tymbark,

Asociația M.A.M.E.,

Didactica Publishing House,

Dental Viv Clinique,

“Merlin” – cărți și jucării,

Phoenix Entertainment,

Asociația “Tineri pentru Tineri”,

Quartz Film,

Fotolii Puf,

Insula Copiilor,

Gymboland,

CENTRAS.

Multumiri deosebite adresăm partenerilor media ai evenimentului care ne-au ajutat sa promovam Festivalul Integrarii:

Radio 3Net “Florian Pittis”,

Radio Itsy Bitsy,

ANP Agerpres,

Trusa pentru părinți,

Click pentru femei,

Revistele Pipo, Doxi si Terra Magazin,

si site-urile: blog.unawe.ro; romaniapozitiva.ro; teenpress.ro, academiaprietenilor.ro, eduromania.ro; gradinitebucuresti.ro; gradinite.com; scolisigradinite.ro; urbankid.ro; clopotel.ro; copilul.ro; babyonline.ro; bonesimenajere.ro asociatiafamo.com, asociatiafaborisa.org.

Vă așteptăm cu drag la următoarea ediție a CONIL FEST, ediția a VIII-a, care va fi organizată în preajma Sărbătorilor de Iarnă de la finalul acestui an!

Pentru detalii, vă rugăm accesați asociatiaconil.wordpress.com sau contactați-o pe coordonatoarea acestui proiect:

CONIL Fest -festivalul integrarii

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.