PARK(ing) Day Bucureşti, 16 septembrie 2011

0

RFI România îi invită pe toţi cei care vor să transforme parcările într-un spaţiu diferit să vină cu idei. Ideile vor fi folosite cu ocazia celei de-a doua ediţii a PARK(ing) Day Bucureşti, ce va avea loc vineri, 16 septembrie.

Preţ de o zi, RFI România va transforma câteva parcări de maşini într-un loc prietenos, unde fiecare bucureştean e invitat să creeze spaţiul său ideal.

Pe parkingday.rfi.ro artiştii, activiştii de mediu, bucureştenii sunt invitaţi să îşi înscrie ideile pentru un Bucureşti mai frumos. Concursul e deschis până pe 21 august. La sfârşitul lui vor fi selectate zece grupuri de participanţi creativi care îşi vor pune ideile în practică într-una dintre parcările bucureştene transformată, pentru o zi, în „altceva”. Detalii, modalitatea de înscriere şi regulamentul se găsesc pe parkingday.rfi.ro.

PARK(ing) Day este un eveniment mondial care a pornit în San Francisco, în 2005, şi are loc în fiecare a treia vineri a lunii septembrie. Misiunea PARK(ing) Day este să atragă atenţia asupra nevoii de mai mult spaţiu public, să genereze dezbateri despre cum este creat şi alocat spaţiul public şi să îmbunătăţească viaţa orăşenilor, măcar pentru o zi.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează