Paramongols @ Papa la Soni cu poze si povesti din expeditie

0

Papa la Soni gazduieste timp de doua saptamani o mica expozitie a aventurii Paramongols.

Organizatorii va astepta in seara zilei de 9 noiembrie la rasfoit de poze si povesti din expeditia lor la Papa la Soni in Bucuresti, strada Sfinţii Voievozi, nr. 13, sector 1.

Cinci tineri din România au pornit pe data de 23 iulie 2011 în cel mai mare raliu caritabil din lume, The Mongol Rally, şi au străbătut 15 ţări pentru a ajunge în final la Ulan Bator, după 13.000 de kilometri. Intra pe site-ul paramongols.ro pentru mai multe detalii.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează