Pădurea Copiilor – noi începuturi!

0

Dragi prieteni ai pădurii,

Programul Pădurea Copiilor a reușit să aducă suflarea verde a codrilor Vlăsiei pe 36 de hectare, în beneficiul a zeci de mii de oameni. În 2016, am devenit Asociația Pădurea Copiilor și te vrem alături pentru noi începuturi!

unnamed (1)

Anul acesta vom înființa încă 21 de hectare, din care primele 8,5 hectare de pădure vor prinde rădăcini cu ajutorul voluntarilor, în comuna Ariceștii Rahtivani, la doar 14 de km de Ploiești.

Perioada de plantare: 5 martie – 15 aprilie 2017

Alătură-te și tu misiunii noastre pentru un viitor mai verde și oferă-le angajaților tăi o experiență unică în inima naturii, redirecționând 20% din impozitul pe profit.

Scrie-ne pe adresa teodora.palarie@padureacopiilor.ro pentru detalii organizatorice și rezervarea zilei. Așteptăm răspunsurile voastre până pe 15 martie. Înscrierea se face în limita locurilor disponibile.

Hai cu echipa la o zi de mișcare în aer liber cu rezultate pe termen lung pentru mediu, dar și pentru oameni. Colaborați și vă distrați împreună, iar rezultatele muncii voastre vor fi mereu acolo! Începe primăvara cu energie și o faptă bună!

Vă așteptăm cu drag,

Echipa Pădurea Copiilor
Împreună creștem vlăstarii Vlăsiei!

***

PS: În fotografia de mai sus este pădurea de la Dragos-Vodă din județul Călarași. Proiectul a demarat în 2010 și a presupus 4 ani de îngrijiri până a ajuns la stadiul de masiv în 2014.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.