Pacatele capitale prind viata pe ecran la ShortsUP / 9 octombrie 2010

0

Care sunt pacatele capitale ale eroilor contemporani? Ce dispare sau ce se adauga la Desfrau, Lacomie, Avaritie, Invidie, Manie, Lene si Trufie?

Majoritatea filmelor, de lung sau scurt metraj au conflicte ce pornesc de la un pacat capital. Fiecare super-erou are un punct slab, un calcai al lui Ahile, un pacat ce determina intriga. Timp de doua ore, filmele scurte de la ShortsUP se vor intrece in perspective proaspete asupra temei “clasice” a celor 7 pacate capitale.

Pe 9 octombrie, la 20.00, la ShortsUP.

Primul ShortsUP al toamnei va aduce scurtmetraje premiate, intre care Cashback, o fictiune despre LENE ce a obtinut 14 premii in cadrul mai multor festivaluri internationale (Chicago International Film Festival, Tribeca Film Festival, etc.) si a fost nominalizat la Oscar in 2006.

Evenimentul va avea loc la Atelierul de Productie.

Sursa: shortsup.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează