Otopeni Air Show la aeroportul Otopeni, 17 Iulie 2010

0

In data la 17 iulie 2010 la Aeroportul Otopeni zeci de aeronave, peste 70 de piloti experimentati vor face spectacol în cel mai impresionant eveniment aviatic organizat în acest an în tara noastra, Otopeni Air Show 2010.

Programat sa aiba loc în data de 17 iulie pe Aeroportul International Henri Coanda, mitingul va reuni, în peste 3 ore de acrobatii si demonstratii aeriene, cei mai buni profesionisti ai momentului, într-o manifestare dedicata celor doi mari pionieri ai aviatiei române si mondiale: Aurel Vlaicu si Henri Coanda.

Mai multe informatii pe liberinmiscare.ro

(foto Florin Ghinda, 2010)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează