Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Orice poveste frumoasă are nevoie de povestitori pe măsură!

0

Echipa Ansamblului Moara de hârtie -Satul meşteşugurilor caută povestitori dornici să-i afle și să dea mai departe poveștile locului.

 

Ansamblul Moara de hârtie Satul meșteșugurilor este un loc construit din pasiune pentru oameni și meșteșuguri. Se află la Comana, la 35 km de București.

MOARA DE HARTIE

Moara de hârtie a fost inaugurată în anul 2011 și cuprinde Atelierul – muzeu în care sunt expuse echipamente istorice de tipar manual, legătorie de carte, precum și atelierele de hârtie manuală. În cei peste 5 ani de existență au fost organizate sute de ateliere de hârtie manuală și tipar manual pentru mii de copii. Satul meșteșugurilor din Comana este o idee pusă în slujba meșteșugurilor, a comunității și a celor care caută nostalgia vremurilor de altădată cu frumusețea, tainele și bucuria lor. În Satul meșteșugurilor din Comana lucram în ateliere de ţesut la război, lucru cu papura, fierărie, ceramică, lemn şi pregătim o bucătărie tradiţională şi o moară pe pietre şi brutărie. Mai multe detalii găsiți pe www.moaradehartie.ro si www.satulmestesugurilor.ro, precum și pe paginile de Facebook cu același nume.

Povestitorii sunt cei care îi vor plimba pe vizitatorii noștri, adulţi şi copii, prin atelierele în care meşteşuguri vechi ies la lumină, printre echipamentele şi poveştile de altădată, printre meșteri pricepuți și inimoși. Căutăm persoane care să ne ajute atât în week-end-uri, din mai până în octombrie, dar şi în timpul săptămânii în perioadele când avem cele mai multe activităţi cu grupuri de copii, în mai-iunie şi septembrie-noiembrie.

Dacă vă place să povestiți, să vă petreceți timpul printre iubitori de frumos, să interacționați cu copii, dar şi cu adulţi interesaţi de meşteşuguri, trimiteți-ne un scurt CV și o scrisoare cu povestea voastră la echipa@moaradehartie.ro, în care să ne detaliați de ce vă doriți să fiți povestitori la Moara de hârtie și Satul meșteșugurilor.

Dacă poveștile noastre se potrivesc bine împreună, vă vom invita pe la noi să ne cunoaştem mai bine.

Despre autor

avatar

Moara de hârtie este o poveste de viață, creată să aducă bucurie. O simplă idee a dus la construcția unui atelier-muzeu dedicat cuvântului scris, la înființarea unei Asociații care promovează meșteșugurile creative și la câteva proiecte educative și sociale. Din august 2011 până în prezent, aproximativ 4000 de adulţi şi copii au participat la atelierele şi evenimentele organizate de noi. Vă așteptăm si pe voi, cu bucurie, să descoperiți Moara de hârtie de la Comana! Mai multe informații găsiți pe: www.moaradehartie.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.