On Top of the World. Start din curtea Castelului Peles Bucuresti, 5 iunie.

0

 On Top of the World este o competitie de MTB (uphill) ajunsa la a patra editie, fiind cunoscuta ca un eveniment dedicat pasionatilor de ciclism care isi doresc sa isi testeze limitele si sa se autodepaseasca. In 2013, concursul este programat pe 15 iunie la Sinaia si va fi organizat de TeamXpert Sports Events.

Noutatea acestei editii este includerea evenimentului in calendarul Riders Club, sistemul de competitii pe niveluri de performanta, lansat in primavara acestui an, care centralizeaza inscrierile, rezultatele si clasamentele fiecarui concurs din calendar.

Competitia de la Sinaia va fi organizata de TeamXpert Sports Events, care va asigura managementul organizatoric, inclusiv obtinerea aprobarilor necesare, curatarea si marcarea traseului, gestionarea si coordonarea punctelor de control, asistentei medicale si punctelor de alimentare. MPG se alatura organizatorului cu servicii de marketing sportiv si administreaza inscrierile prin intermediul platformei www.ridersclub.ro. In plus, MPG va asigura pachetul de concurs, necesarul punctelor de alimentare si premiile. Inscrieri Inscrierile sunt deschise pe pagina detaliata a evenimentului. Cei care doresc sa participe pot profita pana duminica, 9 iunie, de taxa minima de inscriere, de 50 de lei. Dupa aceasta data, taxa va fi 60 de lei, respectiv 80 de lei pentru inscrierile facute la fata locului, in ziua evenimentului. Traseu Startul concursului On Top of the World de anul acesta se va da de pe Aleea Pelesului, din apropierea restaurantului Cutitu D’Argint.

Concurentii vor trece la scurt timp prin fata Palatului Peles.Traseul scurt ii provoaca pe riderii de nivel 3 si 4 masculin si 2, 3 si 4 feminin, la o cursa de munte, de aproximativ 8 km (1-2 ore) intre Sinaia si cota 1400 m. Traseul lung ii testeaza pe avansatii de la nivel 1 si 2 masculin si nivel 1 feminin printr-o urcare intre Sinaia si cabana Babele, pe un traseu de aproximativ 19 km (2-3 ore). Diferenta de nivel: aprox. 1490 m pentru cursa de 19 Km si aprox. 650 m pentru cursa de 8 Km Punct de plecare: Aleea Pelesului, din apropierea restaurantului Cutitu D’Argint Puncte de alimentare: 3 (la start si pe traseu la cota 1400 si la Babele) Puncte de prim-ajutor: Prim ajutor oferit de serviciul salvamont Sinaia Inchiderea traseului de concurs: – Ora 12:00 pentru traseul scurt pana la cota 1400 m – Ora 14:00 pentru traseul lung pana la Babele

Coborarea participantilor:

– Coborarea pe traseul de concurs inainte de inchiderea oficiala este interzisa – Organizatorii recomanda participantilor coborarea cu telecabina (de la cota 1400 si de la cota 2000 catre Sinaia si de la Babele catre Busteni). Pentru cei care nu doresc sa coboare cu telecabina, organizatorul sugereaza participantilor sa coboare pe traseu, cu respectarea indicatiilor unui ghid voluntar ales de organizatori. Coborarea ghidului se va realiza la orele 12:15 de la cota 1400 m si 14:15 de la cota 2000 m Accesare harta traseu Pachet de concurs Pe langa experienta parcurgerii unui traseu unic, participantii vor beneficia in pachetul de concurs de: numar de concurs, cip de cronometrare de unica folosinta, covrigei Grand Papa si briosa, voucher valoric 300 de lei oferit de BikeXpert, doza Ursus Cooler si briosa la finalul competitiei. In plus, riderii vor avea: apa, banane si dulciuri la punctele de alimentare de pe traseu, si sansa de a castiga unul dintre premiile puse in joc la tombola.

Premii

Primii trei clasati in cadrul fiecarei categorii se vor bucura de premii oferite de MPG cu sprijinul sponsorilor si partenerilor Riders Club. In plus, si concursul de la Sinaia ofera tuturor riderilor participanti sansa de a castiga unul dintre premiile puse in joc la tombola evenimentului. Pentru a intra in posesia premiului, riderii trebuie sa fie prezenti la extragerea din cadrul festivitatii de premiere si sa aiba asupra lor numarul de concurs si un act de identitate. Premiile oferite in cadrul tombolei sunt: 1 cadru GIANT super light din aluminiu AluXX SL in valoare de 3.500 de lei, 1 tricou al echipei Skil, 3 pachete tricou + sapca, 3 perechi de ochelari Ryders Eyewear.

On Top of the World

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează