Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

On Top of the World. Start din curtea Castelului Peles Bucuresti, 5 iunie.

0

 On Top of the World este o competitie de MTB (uphill) ajunsa la a patra editie, fiind cunoscuta ca un eveniment dedicat pasionatilor de ciclism care isi doresc sa isi testeze limitele si sa se autodepaseasca. In 2013, concursul este programat pe 15 iunie la Sinaia si va fi organizat de TeamXpert Sports Events.

Noutatea acestei editii este includerea evenimentului in calendarul Riders Club, sistemul de competitii pe niveluri de performanta, lansat in primavara acestui an, care centralizeaza inscrierile, rezultatele si clasamentele fiecarui concurs din calendar.

Competitia de la Sinaia va fi organizata de TeamXpert Sports Events, care va asigura managementul organizatoric, inclusiv obtinerea aprobarilor necesare, curatarea si marcarea traseului, gestionarea si coordonarea punctelor de control, asistentei medicale si punctelor de alimentare. MPG se alatura organizatorului cu servicii de marketing sportiv si administreaza inscrierile prin intermediul platformei www.ridersclub.ro. In plus, MPG va asigura pachetul de concurs, necesarul punctelor de alimentare si premiile. Inscrieri Inscrierile sunt deschise pe pagina detaliata a evenimentului. Cei care doresc sa participe pot profita pana duminica, 9 iunie, de taxa minima de inscriere, de 50 de lei. Dupa aceasta data, taxa va fi 60 de lei, respectiv 80 de lei pentru inscrierile facute la fata locului, in ziua evenimentului. Traseu Startul concursului On Top of the World de anul acesta se va da de pe Aleea Pelesului, din apropierea restaurantului Cutitu D’Argint.

Concurentii vor trece la scurt timp prin fata Palatului Peles.Traseul scurt ii provoaca pe riderii de nivel 3 si 4 masculin si 2, 3 si 4 feminin, la o cursa de munte, de aproximativ 8 km (1-2 ore) intre Sinaia si cota 1400 m. Traseul lung ii testeaza pe avansatii de la nivel 1 si 2 masculin si nivel 1 feminin printr-o urcare intre Sinaia si cabana Babele, pe un traseu de aproximativ 19 km (2-3 ore). Diferenta de nivel: aprox. 1490 m pentru cursa de 19 Km si aprox. 650 m pentru cursa de 8 Km Punct de plecare: Aleea Pelesului, din apropierea restaurantului Cutitu D’Argint Puncte de alimentare: 3 (la start si pe traseu la cota 1400 si la Babele) Puncte de prim-ajutor: Prim ajutor oferit de serviciul salvamont Sinaia Inchiderea traseului de concurs: – Ora 12:00 pentru traseul scurt pana la cota 1400 m – Ora 14:00 pentru traseul lung pana la Babele

Coborarea participantilor:

– Coborarea pe traseul de concurs inainte de inchiderea oficiala este interzisa – Organizatorii recomanda participantilor coborarea cu telecabina (de la cota 1400 si de la cota 2000 catre Sinaia si de la Babele catre Busteni). Pentru cei care nu doresc sa coboare cu telecabina, organizatorul sugereaza participantilor sa coboare pe traseu, cu respectarea indicatiilor unui ghid voluntar ales de organizatori. Coborarea ghidului se va realiza la orele 12:15 de la cota 1400 m si 14:15 de la cota 2000 m Accesare harta traseu Pachet de concurs Pe langa experienta parcurgerii unui traseu unic, participantii vor beneficia in pachetul de concurs de: numar de concurs, cip de cronometrare de unica folosinta, covrigei Grand Papa si briosa, voucher valoric 300 de lei oferit de BikeXpert, doza Ursus Cooler si briosa la finalul competitiei. In plus, riderii vor avea: apa, banane si dulciuri la punctele de alimentare de pe traseu, si sansa de a castiga unul dintre premiile puse in joc la tombola.

Premii

Primii trei clasati in cadrul fiecarei categorii se vor bucura de premii oferite de MPG cu sprijinul sponsorilor si partenerilor Riders Club. In plus, si concursul de la Sinaia ofera tuturor riderilor participanti sansa de a castiga unul dintre premiile puse in joc la tombola evenimentului. Pentru a intra in posesia premiului, riderii trebuie sa fie prezenti la extragerea din cadrul festivitatii de premiere si sa aiba asupra lor numarul de concurs si un act de identitate. Premiile oferite in cadrul tombolei sunt: 1 cadru GIANT super light din aluminiu AluXX SL in valoare de 3.500 de lei, 1 tricou al echipei Skil, 3 pachete tricou + sapca, 3 perechi de ochelari Ryders Eyewear.

On Top of the World

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.