On Top of the World Bike Fest / Sinaia 18 septembrie 2010

0

Ai bicicleta si vrei sa te sa ai parte de aventura si adrenalina pe munte? Mai multi oameni cu aceleasi preocupari si-au stabilit intalnire la Sinaia la On Top of the World Bike Fest.

On Top of the World Bike Fest este un concurs de mountainbike uphill aflat la prima editie, care va avea loc la Sinaia, in 18 septembrie 2010. Concursul va incepe cu o defilare in centrul orasului Sinaia, iar sosirea va fi la Cota 2000, la Babele si la Vf. Omu (2507 m), functei de categorie, astfel incat sa poata evolua si profesionistii dar si amatorii.

Informatii despre “On The Top of  the World” BIKE FEST gasiti aici:  http://bikefest.teamexpert.ro, iar despre TeamXpert BIKE FEST aici: http://mtb.bikefest.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează