Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Olimpicii români vând bazine de înot în scop caritabil

0
Bazinul Olimpic din Izvorani găzduiește pe 2 februarie un eveniment caritabil inedit, Ultra Swim Snagov Challenge în beneficiul HOSPICE Casa Speranței.Înotători olimpici romăni, foști jucători de polo, recordmani, înotători profesioniști și amatori vor participa la acest eveniment cu scopul de a strânge fonduri pentru copiii si adulti cu boli incurabile ingrijiti gratuit de către HOSPICE Casa Sperantei.

Vor participa la eveniment pentru a susține cauza HOSPICE: Carmen Bunaciu, Andrei Roșu, Dragoș Coman, Anca Pătrășcoiu, Răzvan Florea, Cezar Badită, Vlad Stoica și Ionela Cozma.

Fiecare participant la competiție va încerca să strângă fonduri de la prieteni, familie și colegi “vânzând” cu 2  lei fiecare lungime de bazin parcursăAstfel participanții vor înota distanțe între 1,500 de metri (30 de bazine) și 20000 de metri (400 de bazine).

UltraSwim Snagov 2013
Recordmanul Andrei Roșu își propune pentru această competiție să înoate 200 de bazine adică 10000 metri:
„În ultimii 3 ani am avut ca principal obiectiv doborârea limitelor mele fizice și mentale, astfel încât să dovedesc tuturor (inclusiv mie) că obstacolele sunt doar în imaginația noastră. Principalele „borne” psihologice au fost 10, 20, 30, 42, apoi 100 de kilometri – la alergare, respectiv 100, 200, apoi 300 de kilometri – la mersul cu bicicleta. În 2013, mi-am propus să depășesc și „pragul” distanței de 10 kilometri la înot, ceea ce sper să se întâmple pe 2 februarie, la Snagov Ultra Swim. Contez pe sprijinul moral al tuturor celor care vor dona pentru fundația pe care o susțin – HOSPICE Casa Speranței, mai ales căpe 2 februarie bunicul meu – care a fost îngrijit de HOSPICE anul trecut, în ultimele sale luni de viață, ar fi implinit 82 de ani.”

La eveniment pot participa 70 de înotători dintre care 60 înotători amatori. Pentru inscrieri puteti accesa  www.smartatletic.ro/ultraswim .

Cei care doresc să-i suțină pe inotatori în această competiție caritabilă pot dona minim 2 lei pentru o lungime de bazin. Detalii și modalități de donație puteți găsi lawww.hospice.ro sau www.smartatletic.ro
Mulțumim organizatorilor acestui eveniment: Smartatletic.

***

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești .

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (dupa Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 20 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.