Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Oferă-i planetei un cadou de sărbători: mai puține deșeuri!

0

În perioada 13 – 20 decembrie 2013, orice persoană poate deveni un erou, reciclând baterii şi acumulatori portabili uzaţi. Persoanele care aduc în magazinul Media Galaxy din Băneasa Shopping City, deşeuri de baterii şi acumulatori portabili uzaţi, pot câştigă, pe lângă un mediu mai curat, premii constând în echipamente electrice noi. Trei tablete ASUS MEMO PAD sunt puse la dispoziția publicului larg de organizatorii acestui concurs.

Campania intitulată „FII EROUL nostru! Oferă-i planetei un cadou de sărbători: mai puţine deşeuri!” este organizată de ECOTIC și Media Galaxy.

50x70

Obiectivul campaniei îl constituie dezvoltarea unei atitudini responsabile a cetăţenilor faţă de deşeuri, în special faţă de deşeuri de baterii/acumulatori portabili. Campania de conştientizare include, pe lângă latura informativ-educativă, şi o componentă practică, aceea de colectare selectivă a acestor deșeuri.
ECOTIC şi Media Galaxy transmit împreună, prin campania „FII EROUL nostru! Oferă-i planetei un cadou de sărbători: mai puţine deşeuri!”, un mesaj de sprijin şi de implicare privind importantă colectării selective şi a reciclării deşeurilor de baterii şi acumulatori portabili uzaţi. Înainte de orice, însă, colectarea selectivă înseamnă responsabilitate faţă de mediu, un pas important spre o mai bună calitate a vieţii pentru cetăţeni.

Principiile campaniei „FII EROUL nostru! Oferă-i planetei un cadou de sărbători: mai puţine deşeuri!” sunt următoarele: fiecare persoană care aduce în perioada 13 decembrie – 20 decembrie 2013, la standul destinat proiectului aflat în incinta magazinului Media Galaxy, situat în Băneasa Shopping City – Șoseaua București-Ploiești 42D, București, cinci baterii uzate primeşte câte un voucher, prin care i se dă dreptul de a participa la tombolă organizată în dată de 23 decembrie, orele 14.00, în cadrul aceluiaşi magazin.

Cu cât mai multe deşeuri de baterii şi acumulatori portabili uzaţi aduse la standul proiectului aflat în incinta magazinului Media Galaxy, cu atât mai multe şanse de câştig!

Prin tragerea la sorţi organizată în cadrul tombolei din dată de 23 decembrie vor fi desemnaţi trei câştigători. Premiile oferite sunt trei tablete ASUS MEMO PAD.

ECOTIC şi Media Galaxy ajută eroii din noi pentru un mediu curat!

Despre ECOTIC:
ECOTIC este o organizaţie colectivă nonprofit care gestionează deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE) în numele a peste 380 de producători şi importatori afiliaţi. ECOTIC asigura şi supervizează întregul proces de preluare, transport, dezmembrare şi reciclare astfel încât, la final, DEEE să nu mai reprezinte un pericol. Peste 49.000 tone DEEE au fost gestionate în sistemul ECOTIC, în cei 7 ani de activitate. Mai multe detalii găsiţi pe www.ecotic.ro, dar şi pe pagină de Facebook dedicată a Organizaţiei ECOTIC.

Despre Media Galaxy:

Media Galaxy este o retea de magazine de mare suprafata,care reflecta pasiunea pentru tehnologie si pentru device-urile care fac accesibila informatia si conexiunea cu ceilalti. Prin generozitatea spatiului de expunere, peste 3.000 mp pe magazin, cat si prin selectia gamei de produse si branduri, Media Galaxy reprezinta un standard in retailul electro-IT din Romania. Brandul ofera consumatorului libertatea de a alege dintr-o selectie de peste 10.000 de produse disponibile intr-o singura locatie.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.