O viata rotunda, 1 noiembrie 2012

0

Joi  1 noiembrie 2012, de la ora 18.30 in sala Focus

O viata rotunda – cum sa ne dezvoltam cele 4 inteligente

Curs deschis din seria „Solutii pentru viata cotidiana„, moderat de Raluca Mohanu, care se adreseaza celor care sunt in cautarea echilibrului in viata, celor preocupati de armonia dintre  “viata personala” si “viata profesionala” si celor care vor ca dezvoltarea personala sa se sprijine pe toti cei 4 piloni: corp, minte, emotii si spirit.

“Esti in cautarea echilibrului in viata ta? Cauti armonia intre  “viata personala” si “viata profesionala”? Iti doresti ca dezvoltarea ta personala sa se sprijine pe toti cei 4 piloni: corp, minte, emotii si spirit?

Daca ai raspuns “DA!”, te invit la cursul deschis “ O viata rotunda – cum sa ne dezvoltam cele 4 inteligente”, din data de 1 noiembrie 2012, ora 18:30.

Iata 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:

  • Identifici cele mai bune metode de a-ti dezvolta cele 4 inteligente (somatica, emotionala, mentala si spirituala)
  • Depasesti separarile «corp versus spirit» sau «ratiune versus simtire»
  • Descoperi cum poti avea o relatie buna cu tine, conectandu-te cu corpul, mintea, emotiile si spiritul tau

Acest curs este inspirat de modelul dezvoltat de catre Stephen Covey in cartea sa “The 8th Habit” si de scoala de gandire integrativa a lui Ken Wilber.
Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach si trainer specializat in acompanierea clientilor in procese de tranzitie. Daca vrei sa afli mai multe despre Raluca, viziteaza steps4change.ro

Inscrie-te ACUM folosind datele de contact de mai jos. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul participant”.

Pret:

Investitia ta: 40 RON

Aceasta suma reprezinta exclusiv acoperirea cheltuielilor logistice ale Centrului Seeds for Happiness, contributia facilitatorului fiind pro-bono.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează