Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O traditie de succes – Incepe a 5-a editie a proiectului AIESEC University

1

AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari asociatii internationale conduse de tineri, a dat startul proiectului AIESEC University. In perioada 28 septembrie – 7 octombrie 2011, tinerii sunt invitati sa participe la conferinta care le va oferi sprijinul si informatiile necesare pentru conturarea unui viitor din punct de vedere profesional.

AIESEC University este un proiect de formare profesionala care are ca scop indrumarea in cariera a tinerilor din universitatile din Bucuresti si cultivarea unei legaturi pe termen lung cu domeniul corporativ.

Aflat deja la cea de-a cincea editie, proiectul AIESEC University vine in intampinarea nevoilor tinerilor, oferindu-le acestora 5 arii variate care ii va ajuta sa  isi atinga perspectivele profesionale. Intre 26 septembrie si 7 octombrie companii de top vor sustine workshopuri de :

IT&C  : 26-28 septembrie

MARKETING : 26-28 septembrie

Resurse Umane : 3-5 octombrie

Finante : 3-5 octombrie

Comunicare : 5-7 octombrie


Participantii au posibilitatea de a lua parte la mai multe aplicatii care sa le permita sa aplice experienta teoretica dobandita pe parcurs. Ba mai mult, la sfarsitul sesiunilor, fiecare participant primeste o diploma care atesta prezenta la aceste workshopuri educationale.

Testiomonialele tinerilor participanti la editia din 2010 a proiectului AIESEC University vin in mod direct in sprijinul ilustrarii importantei unei astfel de experiente. Astfel, Silvia Burciu, curent Project Manager pe AIESEC University sustine ca „participarea mea la aceasta conferinta a fost una dintre cele mai bune decizii din viata mea. Am petrecut 3 zile alaturi de traineri minuntati si foarte bine pregatiti din domenii variate. De asemenea, am cunoscut tineri la fel de entuziasti ca mine si dornici sa isi creeze un drum in viata. ”

Cristina Soreanu afirma cu incredere ca „AIESEC University a fost pentru mine piatra de inceput a unui nou drum. Desi am participat pe aria de Resurse Umane, domeniu pe care consideram la acel moment ca il cunosc, am aflat multe lucruri noi.  Plecam in fiecare zi de la sesiuni cu dorinta de a ajunge acasa si de a cauta si mai multe informatii despre ceea ce mi se impartasise. Daca ar fi sa caracterizez in cateva cuvinte ce a insemnat pentru mine AIESEC University, as spune noutate, profesionalism, pregatire practica, dar si buna organizare!”

Asadar, esti pregatit sa fii tu cel care completeaza lista testimonialelor din AIESEC University? Fa primul pas spre a-ti atinge perspectivele profesionale! Cum? Intra pe www.aiesecbucharest.ro si aplica pana pe 22 septembrie 2011 !


AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 13 orase.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Primul spatiu de invatare despre dezvoltare durabila, la Cluj | CSR media

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.