O săptămână de Vacanță De dragul artei la Muzeul Satului

0

O săptămână de Vacanță De dragul artei la Muzeul Satuluipentru familii cu copii de 4-6 ani

afis Vacanta vara MS 

               Asociația De dragul artei lansează un program special pentru petrecerea unei săptămâni întregi în cadrul Muzeului Național al Satului ”Dimitrie Gusti” (Șos. Kiseleff, nr. 28), de luni până vineri, 19 – 23 august și 26 – 30 august, între orele 10.00 și 13.00, pentru familii cu copii de 4-6 ani: Vacanță De dragul artei. În fiecare dintre zilele precizate, cei mici însoțiți de părinți, bunici sau bone vor descoperi câte o gospodărie diferită, pretext pentru joacă și învățare relaxată, în aer liber. Povești și snoave rostite cald și expresiv, jocuri de tot felul cu obiecte, cuvinte, imagini și sentimente, ateliere cu materiale diverse noi sau vechi și folosind tehnici tradiționale, totul într-un mediu autentic al satului românesc și pentru o apropiere de acesta. La programe ne vom bucura de prezenţa unui invitat special, actrița Nicoleta Rusu, care va fi povestitoare în câte o zi din fiecare saptămână de vacanță!

La atelier copiii vor realiza diferite obiecte: trăistuță numai bună de pus pe umăr, căsuțe și căsoaie din lut și armătură, colaj rotit cu semințe diverse și obiecte mici din lână împâslită.
Programările sunt absolut necesare și se fac la emailul: programari@dedragulartei.ro (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor).

Participarea este obligatorie în cele cinci zile consecutive ale Vacanței. Taxele de participare la toate cele cinci zile de programe sunt următoarele: 320 lei/familie formată din doi membri, 420 lei/familie formată din trei membri, etc. După confirmarea înscrierii, este necesară achitarea taxei de participare, la maxim două zile după confirmarea înscrierii pe lista de participanți, în contul RO48 INGB 0000 9999 0260 3721 (cu precizarea Taxa Vacanta). Dacă nu se mai poate onora participarea, returnarea taxei se face numai dacă retragerea este anunțată cu cel puțin 48 de ore înainte de desfășurarea programului (sumă din care se va scădea comisionul bancar) sau se va redirecționa către alte programe De dragul artei ce se vor desfășura în viitor.
Pentru desfășurarea programelor este necesară înscrierea unui număr de minim 10 copii. Programele vor avea diferite tipuri de activități, alternate cu pauze.
Perioadele in care se vor desfasura programele din cadrul proiectului Vacanța De dragul artei sunt :

19 – 23 august
26 – 30 august

Iată temele propuse:

Bine îi e omului la casa lui în Buzău
La cărat pietre de moară (pr)in Tulcea
Magaruși, semințe și oloi, în Alba te luăm cu noi!
Trăistuța mea de lână și de Prahova
Intră la apă în Sibiu!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează