„O poză din Oz” – Expoziție Internațională de Fotografie

0

 

„O poză din OZ” prezintă în premieră o expoziție special creată și dedicată publicului român.

Curată de Crisia Miroiu, expoziția aduce în România peste 300 de fotografii ce surprind peisaje tipic australiene, naturale, sau, dimpotrivă, urbane, portrete, frânturi de viață, obiceiuri, tradiții și îndeletniciri locale. Fiecare imagine transmite un mesaj, metaforic sau literal, despre o țară îndepartată și necunoscută, exotică și sălbatică, cât un continent de mare, menit să vă invite să o vizitați, să visați sau, pur și simplu, să fotografiați!

Artiştii fotografi care vor expune în cadrul event-ului de vineri sunt: Agnes Durbet & Ape, Anastasia Parmson, Andrew May, Brad Boundy, Dave Z’Art, Elizabeth McPhee, Esther Rolfe, Francis Kevin Floresca, Geoff A Taylor, Linda Riseley, Maresa Edbauer, Marika Osmotherly, Michael Vincent Manalo, Mr G, Neil Howe, Nicholas John Fahy, Shana Dennis, Sylvia Frain.

„O poză din Oz” este aici pentru a vă inspira, a vă intriga și a vă încuraja să porniți propriile voastre aventuri de călători sau artiști.

Invitați:
Miruna Vlada, poetă
Cristina Nemerovschi, scriitoare
Oana Dușmănescu, jurnalist
Andreea Molocea, activist

Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com

o poza din oz

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează