O nouă Sala Polivalentă în Bucureşti? 20.000 locuri!

0

20 000 de locuri ar putea să aibă noua Sala Polivalentă pe care autorităţile doresc să o constuiască în Bucureşti.

Potrivit eurourbanism.ro, Compania Naţională de Investiţii a publicat pe 5 aprilie 2011 intenţia construirii unei Săli Polivalente de 20.000 locuri în Bucureşti.

Potrivit anunţului, valoarea contractului de proiectare şi execuţie a lucrării este estimată la 50 de milioane de euro, fără TVA.

Sursa şi mai multe informaţii: eurourbanism.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează