Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O nouă librărie Cărturești s-a deschis în Buzău

0

Joi, 8 august, Cărturești a deschis porțile unei noi librării în afara capitalei, în Shopping City Buzău. Cărturești Buzău a fost gândit ca un spațiu în care iubitorii de povești, muzică și lucruri frumoase pot să petreacă ore întregi.

Deschidere este sărbătorită cu daruri: primii 1000 de clienți vor primi în librărie o carte cadou dintr-o selecție specială, iar primii 200 de cititori vor pleca acasă cu un magnet Cărturești în ediție limitată.

Noul Cărturești măsoară 150 metri pătrați și găzduiește pe rafturi 10.000 de produse atent selecționate, printre care 6000 de titluri de carte în limba română, 1000 de titluri în limba engleză, peste 1000 de produse multimedia, boardgames, jocuri și jucării, dar și o selecție extinsă de ceaiuri, accesorii de ceai și cafea, obiecte de design, papetărie, suveniruri și gastronomie, inclusiv o ofertă de vinuri românești.
Amenajarea librăriei este semnată de biroul de arhitectură Square One, care a realizat și conceptul altor spații Cărturești din București, Constanța, Brașov sau Iași. Și în acest caz, accentul a fost pus pe crearea unui spațiu prietenos de interacțiune cu cartea și obiectele culturale.

Deschiderea din Buzău face parte din planul Cărturești de a ajunge la prietenii din afara capitalei și de a propune includerea în programul micilor și marilor cititori lectura și timpul petrecut în librărie.
De aceea, duminică, pe 18 august, micii cititori sunt așteptați la două evenimente gândite pentru ei:

  • Dimineața de poveste cu actorul Cristi Martin,  fondator al Festivalului Internațional de Teatru Independent de Comedie Buzău – Comic 7B.
  • Totul despre BD – atelier de bandă desenată cu autorul Mihai Grăjdeanu și jurnalista Mădălina Diaconu.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.