O noua baza de tratament la Baile Olanesti

0

Investiţie în infrastructura turistică a staţiunii Băile Olăneşti. O nouă bază de tratament finanţată din fonduri europene a fost joi inaugurată în staţiunea vâlceană Băile Olăneşti.
Cele trei milioane de euro au fost folositi pentru infrastructura de tratament, a parcului si a aleilor de cura balneara, potrivit fonduri-structurale.ro
Conform site-ului administratie.ro „bani care au fost asiguraţi în mare parte din fonduri europene, aproximativ 2,7 milioane de euro, restul fiind contribuţia Consiliului Local şi a Consiliului Judeţean.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează