O lansare un pic SF – Revista de Povestiri nr 15 / Vineri, 26 iulie

1

Vineri, 26 iulie, de la 19:00, pe terasa J’ai Bistrot din București, Revista de Povestiri vă așteaptă pe o planetă imaginară, în care toate sunt cu susul în jos.

În primul rând, numărul 15 al revistei, care se lansează vineri, are două coperți, create de ilustratoarele Edith Pojum și Maria Stoian, și se citește și întoarsă. Dintr-un capăt veți parcurge secțiunile obișnuite ale publicației, pornind din celălalt vă veți întâlni cu cele mai bune texte scrise de cursanții celei de-a doua ediții a atelierului de scriere creativă coordonat de Florin Iaru și Marius Chivu și organizat de revistă.

Participanții la eveniment sunt încurajați să vină îmbrăcați în ton cu evenimentul – travestiți, cu cămașa pe dos, cu pantoful drept în piciorul stâng sau cu fular de iarnă, după cum e umorul fiecăruia. Dintre activitățile răsturnate, amintim dansul pe orizontală, recunoașterea unor melodii cântate invers sau desenul cu cartonul pe pix. Iar dacă participați la un antrenament de imaginație live, puteți câștiga un print în ramă cu una dintre ilustrațiile de pe coperți, oferit de Atelierul de Print.

În fiecare lună, Revista de Povestiri organizează un eveniment neconvențional de lansare a unui nou număr, iar tema evenimentului e dată de un curent sau gen literar, în stilul căruia este scrisă prima povestire din revistă, de către motanul mov care locuiește în paginile ei – Motanov.

Pentru ultimele noutăți, urmăriți evenimentul pe Facebook.

coperti

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Un comentariu

  1. avatar

    Sper sa ajung si eu la Bucuresti pana pe 26.. desi ma cam indoiesc 🙁
    Pacat ca se circula atat de greu dintr-un oras in altul in tara noastra asa frumoasa !

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.