O altfel de sarbatoare pentru 280 de copii din satul Soldanu

0

280 de copii din satul Soldanu gusta “Bucuria Jocurilor” de Mos Nicolae

Mos Nicolae a adus in dar pentru 280 de copii din satul Soldanu (jud. Calarasi) un eveniment plin de creativitate si zambet. 

Copiii s-au putut bucura de jocuri creative, pictura pe fata, premii de la partenerii evenimentului, PitiClic, si multa distractie.

Personajele de basm dela Petreceri Fermecateau incantat copiii cu desenele lor, transformandu-i pe micuti in diverse personaje – de la fiorosul tigru la celebrele personaje din desenele animate, precum Spiderman.

“Calatorie educativa in lumea satului” doreste sa mulțumeasca sponsorului Infomedia Pro (PitiClic) pentru participare si spiritul vesel de care da dovada de fiecare data, dar si prietenilor de la Petreceri Fermecate!

 Impresii de la eveniment:

“Ma bucur mult ca am participat la evenimentul de Mos Nicolae in satul Soldanu deoarece am simtit cat de bucurosi si receptivi erau cei mici. De asemenea, mi se pare minunat ca invatatoarele au interactionat cu metodele de educatie nonformala, de educatie prin joc, si sper ca le vor perpetua.” (Daniela – voluntar – animator)

«Vreau sa fiu ca voi» mi-a raspuns o strengarita de clasa intai, din scoala primara din Soldanu, la intrebarea cliseu «Ce vrei sa te faci cand vei fii mare?».  M-a emotionat sinceritatea ei si am descoperit cum un astfel de raspuns te face sa renunti la lista de automatisme si sa fii prezent in ceea ce faci. In acel moment, am constientizat impactul si importanta activitatii echipei «Calatorie Educativa in Lumea Satului», impreuna cu partenerii  lor, Petreceri Fermecate si PitiClic.

O bucurie oferita  in dar celor 280 de prichindei cu fatuci pictate, dar si mie fiindca am luat parte la un astfel de eveniment de ziua Mosului Nicolae.” (Geo – voluntar – animator)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează