NOU: revista spirituala gratuita.

0

Centrul SOLISIS lanseaza revista spirituala.

Un eveniment deschis celor interesati de cunoasterea de sine

Centrul SOLISIS lanseaza revista spirituala dedicata celor interesati de cunoasterea de sine. Joi, 21 Februarie, ora 18:30 cei curiosi sunt asteptati in cafeneaua Librariei Bastilia, intr-un ambient placut cu muzica si ceai.

Centrul SOLISIS dezvolta cursuri si seminarii pe teme de autocunoastere si armonizare, prosperitate, antistress si feminitate. Aici, trainer-ul in dezvoltare personala si spirituala, Rada Pantea  recomanda orientarea spre propriul interior, spre autoconstientizare, in scopul eliberarii de probleme si suferinte.  Revista vine ca o inspiratie, ca o gura de aer proaspat in acest sens, alimentand sufletul, linistea interioara, si nu lupta.

 

Centrul Solisis si-a propus sa scoata o revista on-line gratuita prin care sa razbata mesajul eliberarii din lupta cotidiana. In fiecare zi asistam la un bombardament cu informatii agresive, violente, care hraneste la randul lui violenta si agresivitatea  in oameni. Ne-am gandit ca e nevoie de o alternativa, e nevoie de informatie care sa ajute oamenii sa iasa din stransoarea emotiilor negative. In revista Solisis, vorbim despre iubire neconditionata, experienta divinului din interiorul fiecaruia dintre noi, spune  Rada Pantea.

In cadrul evenimentului de lansare al revistei,  oaspetii vor fi insotiti de muzica buna:  lira, bol tibetan, recital de harpa si alte instrumente magice din traditia spirituala a timpurilor. Intr-o atmosfera calda, fiecare invitat va putea fi co-autor al numarului viitor, printr-un moment de interactivitate cu intrebari scrise.

Incepand de vineri, revista va fi accesibila gratuit in format on line si va fi trimisa solicitand abonarea la office@solisis.org .

Despre Centrul SOLISIS

Centrul SOLISIS dezvolta cursuri  si seminarii pentru cei care isi pun intrebari ca:  „cum pot sa fiu eu insumi”, „ce inseamna viata dincolo de ceea ce pare?”, „cum ma pot elibera de gandurile si emotiile negative si dureroase?”, ”cum pot sa fiu bun?”, ”cum pot sa am incredere in mine”. Aici se caută cresterea in constiinta, intelegerea de sine, vindecarea intr-un mod constient pe plan emotional, mental si fizic.

Urmareste pe facebook intalnirile, fragmente din cursuri, atelierele la: www.facebook.com/centrul.solisis

Centrul Solisis se afla in Bucuresti in zona Mariott, informatii suplimentare la: www.solisis.org , 0747540982

Poster Eveniment Lansare Revista Solisis

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.