NOU: revista spirituala gratuita.

0

Centrul SOLISIS lanseaza revista spirituala.

Un eveniment deschis celor interesati de cunoasterea de sine

Centrul SOLISIS lanseaza revista spirituala dedicata celor interesati de cunoasterea de sine. Joi, 21 Februarie, ora 18:30 cei curiosi sunt asteptati in cafeneaua Librariei Bastilia, intr-un ambient placut cu muzica si ceai.

Centrul SOLISIS dezvolta cursuri si seminarii pe teme de autocunoastere si armonizare, prosperitate, antistress si feminitate. Aici, trainer-ul in dezvoltare personala si spirituala, Rada Pantea  recomanda orientarea spre propriul interior, spre autoconstientizare, in scopul eliberarii de probleme si suferinte.  Revista vine ca o inspiratie, ca o gura de aer proaspat in acest sens, alimentand sufletul, linistea interioara, si nu lupta.

 

Centrul Solisis si-a propus sa scoata o revista on-line gratuita prin care sa razbata mesajul eliberarii din lupta cotidiana. In fiecare zi asistam la un bombardament cu informatii agresive, violente, care hraneste la randul lui violenta si agresivitatea  in oameni. Ne-am gandit ca e nevoie de o alternativa, e nevoie de informatie care sa ajute oamenii sa iasa din stransoarea emotiilor negative. In revista Solisis, vorbim despre iubire neconditionata, experienta divinului din interiorul fiecaruia dintre noi, spune  Rada Pantea.

In cadrul evenimentului de lansare al revistei,  oaspetii vor fi insotiti de muzica buna:  lira, bol tibetan, recital de harpa si alte instrumente magice din traditia spirituala a timpurilor. Intr-o atmosfera calda, fiecare invitat va putea fi co-autor al numarului viitor, printr-un moment de interactivitate cu intrebari scrise.

Incepand de vineri, revista va fi accesibila gratuit in format on line si va fi trimisa solicitand abonarea la office@solisis.org .

Despre Centrul SOLISIS

Centrul SOLISIS dezvolta cursuri  si seminarii pentru cei care isi pun intrebari ca:  „cum pot sa fiu eu insumi”, „ce inseamna viata dincolo de ceea ce pare?”, „cum ma pot elibera de gandurile si emotiile negative si dureroase?”, ”cum pot sa fiu bun?”, ”cum pot sa am incredere in mine”. Aici se caută cresterea in constiinta, intelegerea de sine, vindecarea intr-un mod constient pe plan emotional, mental si fizic.

Urmareste pe facebook intalnirile, fragmente din cursuri, atelierele la: www.facebook.com/centrul.solisis

Centrul Solisis se afla in Bucuresti in zona Mariott, informatii suplimentare la: www.solisis.org , 0747540982

Poster Eveniment Lansare Revista Solisis

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează