Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, 18 iunie 2011

0

Noaptea Lunga a Filmelor Scurte a ajuns la a 3-a editie. Evenimentul va aduce la Bucuresti cele mai premiate scurtmetraje ale anului. Filmele, majoritatea in premiera in Romania, isi dau intalnire sambata, 18 iunie, incepand de la 20.00.
In curtea MNAC, Palatul Parlamentului, Bucuresti – 18 iunie 2011

Este singura noapte in care scurtmetrajele lumii au parte de aplauzele care le lipsesc tot anul. Oscar, Berlin, BAFTA, Venetia, European Film Awards sau Clermont-Ferrand sunt festivalurile care au ales castigatoarele, adica filmele de care ne vom bucura la Noaptea Lunga organizata la Muzeul National de Arta Contemporana, Palatul Parlamentului.

Rezulta emotii tari in doze mici: in reprize de maximum 20 de minute, pe ecrane se vor inghesui nelinistea, indragostirea, depresia fara leac, fericirea fara seaman si multe alte stari greu de descris in cuvinte, pentru care a fost nevoie sa se inventeze filmele.

Actori iubiti, regizori, jurnalisti si critici de film romani isi vor alege, la randul lor filmele preferate si le vor prezenta la evenimentul ShortsUP.

Evenimentul va incepe cu un concert jazz-funk al trupei Cuantune. Expozitii de fotografie si de arta, proiectii pe cladire si alte surprize vor intregi atmosfera evenimentului Noptea Lunga a Filmelor Scurte.

Biletele se cumpara de pe eventim.ro la pretul de 30 de lei (http://www.eventim.ro/ro/bilete/shortsup-noaptea-lunga-a-filmelor-scurte-bucuresti-muzeul-national-de-arta-contemporana-98559/event.html) sau in seara evenimentului, la intrare, la pretul de 35 de lei.

Detalii: www.shortsup.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează