Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, 18 iunie 2011

0

Noaptea Lunga a Filmelor Scurte a ajuns la a 3-a editie. Evenimentul va aduce la Bucuresti cele mai premiate scurtmetraje ale anului. Filmele, majoritatea in premiera in Romania, isi dau intalnire sambata, 18 iunie, incepand de la 20.00.
In curtea MNAC, Palatul Parlamentului, Bucuresti – 18 iunie 2011

Este singura noapte in care scurtmetrajele lumii au parte de aplauzele care le lipsesc tot anul. Oscar, Berlin, BAFTA, Venetia, European Film Awards sau Clermont-Ferrand sunt festivalurile care au ales castigatoarele, adica filmele de care ne vom bucura la Noaptea Lunga organizata la Muzeul National de Arta Contemporana, Palatul Parlamentului.

Rezulta emotii tari in doze mici: in reprize de maximum 20 de minute, pe ecrane se vor inghesui nelinistea, indragostirea, depresia fara leac, fericirea fara seaman si multe alte stari greu de descris in cuvinte, pentru care a fost nevoie sa se inventeze filmele.

Actori iubiti, regizori, jurnalisti si critici de film romani isi vor alege, la randul lor filmele preferate si le vor prezenta la evenimentul ShortsUP.

Evenimentul va incepe cu un concert jazz-funk al trupei Cuantune. Expozitii de fotografie si de arta, proiectii pe cladire si alte surprize vor intregi atmosfera evenimentului Noptea Lunga a Filmelor Scurte.

Biletele se cumpara de pe eventim.ro la pretul de 30 de lei (http://www.eventim.ro/ro/bilete/shortsup-noaptea-lunga-a-filmelor-scurte-bucuresti-muzeul-national-de-arta-contemporana-98559/event.html) sau in seara evenimentului, la intrare, la pretul de 35 de lei.

Detalii: www.shortsup.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.