Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

NEWS: Haiduci si Domnite – Riders Club, start la inscrieri!

0

Haiduci și Domnițe, start la înscrieri!

Vă așteaptă o plimbare frumoasă de toamnă prin codrii Vlăsiei

Haiduci si Domnite_4

Cea de a treia ediție a competiției Haiduci și Domnițe și-a deschis porțile pentru înscrieri și lansează invitația la aventură tuturor celor dornici de experiențe frumoase, într-un peisaj superb pictat în culorile toamnei.

Penultimul eveniment Riders Club al anului, organizat de MPG, va avea loc pe 11 octombrie în pădurea Surlari – Căldărușani, la aproximativ 30 de kilometri de București.
Ediția din 2014 a avut un mare succes și a aliniat la start aproape 1.000 de participanți, de peste două ori mai mulți decât la prima ediție a concursului.
Competiția include, la fel ca anul trecut, 2 trasee distincte: unul Scurt de 16 kilometri, cu diferență de altitudine de +/- 20 metri, și unul Standard de 35 kilometri, cu diferență de altitudine +/- 40 metri. Concursul se anunță astfel a fi unul plăcut și accesibil atât pentru riderii începători cât și pentru cei avansați.

Taxa de înscriere va diferi în funcție de perioada în care doritorii aleg să își rezerve locul, iar prețul minim pleacă de la 65 de lei și e valabil până pe 23 august, după care va urca. Pentru copiii cu vârste între 6 și 13 ani prețul este unic, de 25 de lei, indiferent de momentul rezervării și al plății.

Înscrierile se fac exclusiv online fiind deschise până pe 7 octombrie pe platforma Riders Club, pe pagina dedicată evenimentului Haiduci și Domnițe.

Participanții la această competiție, marca Riders Club, vor benefica de o serie de servicii, incluse în taxa de participare, menite să le ofere o experiență cât mai plăcută și sigură, pe parcursul evenimentului. În pachetul de concurs se vor găsi: numărul de concurs și cip de unică folosință lipit pe spatele numărului; tricoul evenimentului Haiduci și Domnițe, ediția a III-a și diferite produse oferite de sponsori; medalie de Finisher, o porție de paste în sos de roșii și o cutie cu bere, ce vor fi date la finalul curselor.

Totodată, la dispoziția concurenților vor fi următoarele: apă și băutură sportivă, pe traseu și la punctul de alimentare de la Start/Finish; selecție de fructe, la punctul de alimentare de la Start; asistență medicală la Start și pe traseu; cronometrarea curselor cu cip de unică folosință; asistență mecanică la start; fotografii de la eveniment la Start; servicii de comunicații de urgență oferite de Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență; arbitri și voluntari pe traseu, din partea Brigăzii de Voluntari; zona de masaj, asigurată de studenții membri în ASFR; acces la terasa evenimentului; acces gratuit la zona de schimb și garderobă; serviciu de spălare biciclete, în zona special amenajată de la punctul de Start/Finish. Competitorii se pot relaxa alături de familie, prieteni și colegi la terasă în zona de servire de produse alimentare în regim de catering.
Va așteptăm la o nouă aventură Riders Club și vă recomandăm să vă rezervați din timp locul în concurs!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.