Ne vedem in Varful Lumii la World Bike Fest!

0

 

On Top of the World Bike Fest este un concurs unic in Romania. Este singura competitie de mountainbike uphill, sosirea fiind la peste 2500 m, in Parcul Natural Bucegi. Detalii aici.

Ne vedem in Varful Lumii!

Inscrieri

Grabeste-te! Mai sunt doar cateva locuri disponibile spre Varful Lumii.
Inscrierile se pot face pana vineri, 20 iulie. Pentru a nu aglomera traseele din Parcul Natural Bucegi, am limitat numarul concurentilor la 100. Pentru a fi siguri ca prindeti un loc spre Varful Lumii, validati inscrierea prin achitarea taxei si confirmarea platii.
INSCRIE-TE AICI

Trasee

Nu trebuie sa te cheme IronMan ca sa ajungi in Varful Lumii.
Sunt 4 categorii de concurs, cu 4 trasee aferente. Cel mai greu este traseul care urca pana la Omu, iar la polul opus este traseul Pe Platou pe 2 roti, un traseu usor si frumos pe care pot merge si copiii.
Vezi toate traseele

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează