Ne vedem in Varful Lumii la World Bike Fest!

0

 

On Top of the World Bike Fest este un concurs unic in Romania. Este singura competitie de mountainbike uphill, sosirea fiind la peste 2500 m, in Parcul Natural Bucegi. Detalii aici.

Ne vedem in Varful Lumii!

Inscrieri

Grabeste-te! Mai sunt doar cateva locuri disponibile spre Varful Lumii.
Inscrierile se pot face pana vineri, 20 iulie. Pentru a nu aglomera traseele din Parcul Natural Bucegi, am limitat numarul concurentilor la 100. Pentru a fi siguri ca prindeti un loc spre Varful Lumii, validati inscrierea prin achitarea taxei si confirmarea platii.
INSCRIE-TE AICI

Trasee

Nu trebuie sa te cheme IronMan ca sa ajungi in Varful Lumii.
Sunt 4 categorii de concurs, cu 4 trasee aferente. Cel mai greu este traseul care urca pana la Omu, iar la polul opus este traseul Pe Platou pe 2 roti, un traseu usor si frumos pe care pot merge si copiii.
Vezi toate traseele

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează