Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Namaste India! Primul festival din Romania dedicat culturii indiene / 9 – 16 octombrie 2010

3

UPDATE 7 OCTOMBRIE 2010 Programul Festivalului culturii indiene Namaste India/ 9 -16 octombrie

Asociatia InterAct Association ne pregateste primul festival din Romania dedicat culturii indiene. Intre 9 si 16 octombrie 2010 se va desfasura festivalul Namaste India. Pregatiti-va pentru 7 zile cu gust intens, care va vor cuceri toate simturile!

Gala extraordinara de muzica si dans indian

Sâmbătă, 16 octombrie 2010, ora 19.00 la Sala Rapsodia, Strada Lipscani, nr. 53, Bucureşti,

Colaj de bucăţi muzicale şi coregrafice după un scenariu teatral, gala “Namaste India” aduce, prin artiştii români şi indieni, India clasică şi modernă în România. Festivaluri, tradiţii, călătorie…evocate de povestea care structurează spectacolul: o vizită la un muzeu indian al figurilor de ceară.

Muzica de sitar, dinamismul dansului Bollywood, melodiile din cele mai îndrăgite filme, graţia dansurilor clasice, folclorice şi devoţionale se împletesc cu versuri de Tagore, sărbătorind la superlativ incredibila diversitate geografică, istorică, lingvistică şi religioasă a Indiei.

Cadrul cald şi plăcut al Galei invită spectatorii să se considere parte a evenimentului, ieşind astfel din atmosfera convenţională a unei manifestări de acest gen. Povestea din spatele poveştii contribuie din plin la frumuseţea tulburătoare a unei seri indiene in Bucureştiul anului 2010 iar pauza dintre cele două momente ale spectacolului e prilej de socializare şi relaxare în aroma îmbietoare a ceaiului oferit de Ramayana Café .

Artişti: Turya Classical, Carmen Pesantez, Naliny, Allegretto, DansAs, Sapnaa,
Adina Galani, Claudia Ignat, Ionela Petcana, Grupul Shakti, Akhilesh Arya, Alexandra Roşu, Srishti Sinha, Mădălina Coman şi Cristina Şerban, Diya.

Pret/bilet: 35 lei

Biletele s-au pus în vanzare pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, Magazinul Diverta din Unirea şi Casa de bilete a Salii Rapsodia (Lipscani, nr 53)
Cu sprijinul: Cartel Alfa, Fundaţia Coresi, Studioul de Teatru şi Film European Valentin Stanciu Ltd.

Mai multe informatii pe namasteindia.ro

via stiriong.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

3 comentarii

  1. avatar

    De ce nu vine si in Timisoara evenimentul? Aici sunt foarte multi indieni care studiaza sau lucreaza, dar si iubitori de cultura indiana… Ar fi un real succes. Nu citeste nimeni mesajul asta care sa aduca India si aiiiiiiiiiiiiiiiici……………

  2. avatar

    mi.ar face placere ca acest festival sa se desfasoare si in craiova .. iubesc india .. si as dori sa traiesc macar 1 zi cultura indiei .

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.