Muzica scrisa, marca George Enescu

0

Caiete de partituri inedite semnate George Enescu şi un stand sunt surprizele organizate de Institutului Cultural Român în cadrul Festivalului Internaţional „George Enescu”. Colecţia de caiete de partituri este apărută la Editura Institutului Cultural Român.


„În perioada 30 august – 26 septembrie 2009 va avea loc cea de a XIX-a ediţie a Festivalului şi Concursului Internaţional „George Enescu”. Evenimentul se desfăşoară sub înaltul patronaj al Preşedintelui României şi este organizat de Guvernul României, prin Ministerul Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional. Coproducatori: Primaria Municipiului Bucuresti, Institutul Cultural Român, Societatea Româna de Radiodifuziune şi Societatea Româna de Televiziune.

În cadrul ediţiei din 2009, Institutul Cultural Român va oferi concurenţilor o serie de caiete de partituri inedite semnate George Enescu, colecţie apărută la Editura Institutului Cultural Român, precum şi alte volume dedicate personalităţii marelui compozitor. De asemenea, în zilele de concert de la Sala Palatului (8-26 septembrie, Sala Mare), va fi organizat un stand de carte ICR, unde publicul va fi aşteptat cu promoţii.”

Mai multe informaţii pe site-ul ICR.

icr

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează