Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Muzica scrisa, marca George Enescu

0

Caiete de partituri inedite semnate George Enescu şi un stand sunt surprizele organizate de Institutului Cultural Român în cadrul Festivalului Internaţional „George Enescu”. Colecţia de caiete de partituri este apărută la Editura Institutului Cultural Român.


„În perioada 30 august – 26 septembrie 2009 va avea loc cea de a XIX-a ediţie a Festivalului şi Concursului Internaţional „George Enescu”. Evenimentul se desfăşoară sub înaltul patronaj al Preşedintelui României şi este organizat de Guvernul României, prin Ministerul Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional. Coproducatori: Primaria Municipiului Bucuresti, Institutul Cultural Român, Societatea Româna de Radiodifuziune şi Societatea Româna de Televiziune.

În cadrul ediţiei din 2009, Institutul Cultural Român va oferi concurenţilor o serie de caiete de partituri inedite semnate George Enescu, colecţie apărută la Editura Institutului Cultural Român, precum şi alte volume dedicate personalităţii marelui compozitor. De asemenea, în zilele de concert de la Sala Palatului (8-26 septembrie, Sala Mare), va fi organizat un stand de carte ICR, unde publicul va fi aşteptat cu promoţii.”

Mai multe informaţii pe site-ul ICR.

icr

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.