Mountain Biking Adventure Camp, 2-5 Aprilie, Campulung

0

Mountain Biking Adventure Camp va avea loc între 2 – 5 aprilie în Câmpulung Muscel, într-o zonă pre-alpină, perfectă pentru ciclism off-road.

Organizatorii au pregătit o agendă încărcată, bine echilibrată între cele trei mai obiective: MTB, outdoor și leadership. O poți descărca și consulta aici. Astăzi este ultima zi (10 martie) în care participanții beneficiază de taxa redusă de înscriere, de numai 1.390 lei (preț fără TVA). De mâine (11 martie)) vom trece la taxa normală de 1.668 lei (preț fără TVA).

4106670_orig

Citeste mai multe date aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează