Motivarea, dezvoltarea si implicarea voluntarilor

0

Dezbatere Societal: motivarea, dezvoltarea si implicarea voluntarilor

Daca e marti, Societal dezbate!

Intalnirea Societal de pe 17 mai aduce in prim-plan responsabilitatea in relatia cu voluntarii, una dintre cele mai importante resurse ale unei organizatii non-profit.

Cand vorbim de rezultate, dezvoltare si impact intr-un ONG, vorbim de oameni implicati si de cele mai multe ori, de VOLUNTARI.

Cum responsabilizam voluntarii in proiecte?

Care sunt cele mai eficiente moduri de motivare constanta?

Cum contribuim la dezvoltarea lor si cum le lasam spatiu pentru a-si aduce propria lor valoare in organizatie?

 

Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care le propun spre dezbatere Irina Negrila (coordonator) si Adriana Sumanaru (Resurse Umane) de la  Lume Buna.

 

LumeBuna.ro este primul site de stiri cu impact pozitiv din si despre Romania, bazat in totalitate pe voluntariat si care are in prezent o echipa formata din 19 voluntari implicati activ. De-a lungul celor 3 ani de Lume Buna, s-au implicat peste 150 de voluntari!

 

Pentru a participa la dezbatere trimiteti un mesaj cu numele si organizatia din care faceti parte pe adresa de e-mail: martha.botezatu@reper21.ro. Intalnirea are loc marti, 17 mai incepand cu ora 18.00, la sediul REPER21 din strada Clucerului nr. 49 A, Bucuresti, unde puteti ajunge cu metroul (statia Aviatorilor sau Victoriei), tramvaiul 41, autobuzul 300 sau cu bicicleta.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează