Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

MOEBIUS A LANSAT ULTIMUL CLIP AL SESIUNII LIVE MIGNON

0

Marți, 14 ianuarie, formația Moebius a lansat pe canalul de youtube “Stranger”, ultima piesă a sesiunii live de la Teatrul Mignon.

Sesiunea Mignon este compusă din “Kings of Jinx”, “German Siren/Lorelei” și “Stranger”, și poate fi accesată aici: http://bit.ly/KYiI7J

Moebius este o formație bucureșteană de indie rock psihedelic, care s-a lansat în primăvara anului trecut. În mai puțin de un an de la lansare, trupa Moebius reuşit să surprindă publicul cu un aer diferit pe scena alternative autohntonă: câteodată post-punk revival, câteodată post-rock sau psy. Este considerată una dintre cele mai promițătoare trupe debutante și face parte din proiectul Propunere Guerrilla.

Despre Moebius, cronicarul muzical Mihai Tiţa, a scris în Caţavencii: “Moebius ar putea fi degețelul care sparge balonașul indie. Acest indie pronunțat de toate gurile prea leneșe ca să caute sensul cuvîntului.”

moebius

Moebius înseamnă: Ştefan Eremia (vocals/guitar)
Andrei „Deiu” Erdei (guitar/vocals)
Gabriel Kirmaier (guitar/accordion)
Bogdan Stavarache (bass/vocals)
Andrei Țîrcă (drums)

Facebook Moebius: https://www.facebook.com/moebius.ro

Youtube: http://www.youtube.com/user/MoebiusRO?feature=watch

Soundcloud: https://soundcloud.com/moebiusro

Facebook Mignon: https://www.facebook.com/TeatrulMignon

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.