Modernizarea Garii de Nord Bucuresti?

0

Autoritatile romane au semnat un acord de colaborare intre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii  si Ministerul Transporturilor din Belgiei cu privire la cooperarea in domeniul lucrarilor de infrastructura pentru modernizarea, reabilitarea si extinderea infrastructurii de transport in zona Bucuresti, scrie 9am.ro

Scopul lucrarilor va fi de a simplifica si fluidiza traficul feroviar de la Chitila la Gara Bucuresti Progresul si/sau intre Gara Obor si Gara de Sud, pentru ca in cele din urma Gara de Nord sa se transforme dintr-o statie capat de linie intr-o conexiune directa.

Mai multe informații pe MEDIAFAX.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează