Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Moara de hârtie și prietenii | Întâlnire cu must și gust de odinioară!

0

E toamnă și viile mustesc de miresmele strugurilor, așa că tare bine v-ar prinde dacă ați veni la Comana la un pahar de must proaspăt stors! Așa că Echipa Moara de hârtie vă invită, pe voi, prietenii noștri, sâmbătă și duminică 25 şi 26 septembrie, la must, pâine caldă si nuci!

Avem teasc care poate fi folosit și de copii și de adulți, așa că vă poftim să vă faceți chiar voi mustul! Iar pentru că am descoperit că la Comana tradiția era ca la vremea mustului să se mănânce pâine caldă şi nuci, vom pregăti şi noi pâine de casă, vom avea nuci, dar şi mâncare la ceaun, plăcinte, clătite și ce-o mai da Bunul Dumnezeu!
Ne place să vină prietenii pe la noi, să se bucure de poveștile Morii de hârtie și ale Satului meșteșugurilor, de ogradă, de joaca educativă și creativă din atelierele de meșteșuguri, de bunătățile de la bucătărie, de aerul curat al Comanei noastre, care de 10 ani ne este și nouă acasă. Iar după succesul cu cina pescărească de săptămâna trecută, ne-am gândit să vă mai dăm un pretext de vizitare, tot culinar, a Ansamblului Moara de hârtie – Satul meşteşugurilor şi a Bucătăriei Dealul Morii.
La eveniment, puteți contribui și cu plata meniurilor în așteptare pentru oamenii din comunitate care primesc mâncare gratuită de la bucătăria noastră, acreditată ca întreprindere socială.
Vă așteptăm cu mic, cu mare să vă bucurați de un week-end de toamnă cu parfum de struguri și bucurie. Ca să fim mai clari: It’s a MUST să veniți!
Detalii aici.

Despre autor

avatar

Moara de hârtie este o poveste de viață, creată să aducă bucurie. O simplă idee a dus la construcția unui atelier-muzeu dedicat cuvântului scris, la înființarea unei Asociații care promovează meșteșugurile creative și la câteva proiecte educative și sociale. Din august 2011 până în prezent, aproximativ 4000 de adulţi şi copii au participat la atelierele şi evenimentele organizate de noi. Vă așteptăm si pe voi, cu bucurie, să descoperiți Moara de hârtie de la Comana! Mai multe informații găsiți pe: www.moaradehartie.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.