Miscarea de Reciclare la Craiova, 25 iulie 09

3

Mişcarea de Reciclare a fost la Braşov în 18 iulie 2009!
Acum a sosit rândul pentru Craiova şi Constanţa!

lectii-de-recilare-in-weekend-1249b-300x3001Miscarea de Reciclare se va desfăşura în Craiova pe 25 iulie 2009.

Miscarea de Reciclare este primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii (ambalaje, DEEE si alte tipuri de deseuri reciclabile). Campania se desfasoara sub patronajul ministerului Mediului si are ca principal partener Societatea Romana de Televiziune. Miscarea de Reciclare isi propune sa devina platforma nationala de constientizare si informare asupra nevoii de a recicla. Isi propune sa implice atat publicul larg, cat si autoritatile, companiile si ONG-urile.

Program Reciclare la Craiova, 25 iulie 09 conform ziarului Gazeta de Sud. (completare, azi 24 iulie 09)

„Între orele 11.00 şi 13.00, în Piaţa „Mihai Viteazul“, pe strada A.I. Cuza şi pe Calea Bucureşti vor fi împărţite flyere ecologice, mere verzi, insigne eco – cu informaţii despre eveniment, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Craiova. Voluntarii campaniei vor merge pe biciclete şi pe role, în minicircuite prin oraş, iar seara, de la ora 19.00, pe Velodromul din Parcul „Nicolae Romanescu“ vor avea loc concursuri şi surprize eco şi un concert în aer liber cu Bere Gratis şi Direcţia 5.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

3 comentarii

 1. avatar

  Mulţumim pentru întrebare!

  Am completat articolul cu informaţii de pe site-ul ziarului Gazeta de Sud
  http://www.gds.ro/Societate/2009-07-23/Miscare+de+reciclare+la+Craiova

  Program Reciclare la Craiova, 25 iulie 09

  “Între orele 11.00 şi 13.00, în Piaţa „Mihai Viteazul“, pe strada A.I. Cuza şi pe Calea Bucureşti vor fi împărţite flyere ecologice, mere verzi, insigne eco – cu informaţii despre eveniment, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Craiova. Voluntarii campaniei vor merge pe biciclete şi pe role, în minicircuite prin oraş, iar seara, de la ora 19.00, pe Velodromul din Parcul „Nicolae Romanescu“ vor avea loc concursuri şi surprize eco şi un concert în aer liber cu Bere Gratis şi Direcţia 5.”

  Week-end plăcut!

 2. avatar

  Multumesc pentru informatie. Mai am totusi o nelamurire… aceasta campanie „este primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii”, dar se va face ceva concret .. in sensul ca se vor amenaja si spatii speciale pentru colectarea deseurilor reciclabile sau doar se va sarbatori „Miscarea de reciclare” si dupa … vor ramane gunoaie pe starda (ca si la alte evenimente de acest gen)? Eu caut de ceva timp un centru de reciclare a hartiei si … nu am gasit nicio informatie precisa … va multumesc anticipat

Comentează