Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mioveni: Festivalul-concurs național de muzică ușoară „Laleaua de Aur” – ediţia a 9-a

0

Festivalul Laleaua de Aur revine anul acesta, dupa o pauza de opt ani, cu cea de-a 9-a editie. Evenimentul va avea loc in perioada 14 – 16 octombrie, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor “Dacia” din Mioveni.

banner_festivalul-concurs-national-de-muzica-usoara-laleaua-de-aur-mioveni-judetul-arges

Reiterand traditia, organizatorii propun descoperirea, ierarhizarea și promovarea valorilor autentice din domeniul muzicii, populare, ușoare și folk, adresându-se copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 25 de ani.
Editia a 9-a / 2015
Festivalul este împărțit în două secțiuni:
1. Laleaua de Aur Junior – prima zi de concurs, miercuri 14 octombrie, pentru cei cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani și
2. Laleaua de Aur – a doua zi de concurs, joi, 15 octombrie, pentru concurenții cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani. În încheierea celei de-a doua zi de concurs, NICO va susține un recital.
Gala Laureaților are loc vineri, 16 octombrie, începând cu ora 16.00, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia, prilej pentru un recital susţinut de trupa ALB NEGRU.
Premiile constau în trofee și bani, și sunt oferite de catre organizatori pentru fiecare categorie în parte.
Juriul festivalului va fi format din: Dida Drăgan – interpret muzică ușoară, Nico – interpret muzică ușoară, Carmen Aldea Vlad – poet, textier, Adina Cezar – coregraf, Dan Dimitriu – compozitor, dirijor, Argentina Culcuș – Director Centrul Cultural Mioveni și Elisabeta Panait – Director Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni.
Orchestrația va fi asigurată de DAN DIMITRIU BAND, iar coregrafia de baletul Școlii de Dans “WORLD DANCE’’.

Programul complet al festivalului:

 Miercuri, 14.10.2015
În sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor “Dacia” Mioveni
 Ora 10.00: Repetiţii grupele 6-8, 9-11, 12-14 ani pe suport CD;
 Ora 18.00: Concurs Laleaua de Aur Junior;
 Ora 20.00: Recitaluri;

 Joi, 15.10.2015
În sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor “Dacia” Mioveni
 Ora 10.00: Repetiţii grupa 15-25 ani cu orchestra repetiție generală);
 Ora 18.00: Concurs Laleaua de Aur;
 Ora 20.00: Recital NICO.

 Vineri, 16.10.2015
În sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor “Dacia” Mioveni
 Ora 16.00: Gala de decernare a premiilor
 Ora 18.00: Recital ALB NEGRU.

Organizatori:
Orașul Mioveni – Centrul Cultural, Casa de Cultură a Sindicatelor “Dacia” Mioveni.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.