Mintea si functiile ei, meditatie si alte solutii pentru viata cotidiana @ Centrul Seeds For Happiness

0
In weekendul 9 – 11 noiembrie 2012,
va invitam la un eveniment dedicat tuturor celor care vor sa descopere noi nivele de intelegere despre cum functioneaza mintea umana si cum pot ajunge sa o foloseasca in mod optim:MINTEA si FUNCTIILE EI
Evenimentele Centrului in saptamana 5 – 11 noiembrie 2012

Marti 6 noiembrie de la ora 19 – Atelier de mandale – mandala momentului.In permanenta se intampla in interiorul nostru cate ceva: impresiile, gandurile, senzatiile, toate ajung intr-o masura mai mare sau mai mica in constient. Cand incepi sa folosesti o tehnica artistica „sa apuci” aceste realitati interioare si sa le aduci la suprafata, ele se metamorfozeaza in diverse si variate forme….aceste forme se transpun in mandala momentului.

Miercuri 7 noiembrie de la ora 18.30 – Meditatii pentru oamenii grabiti. O noua intalnire din serile de introducere in meditatie gazduite de Mihai Popa-Radu, fondatorul Centrului Seeds for Happiness. Vor fi sesiuni scurte de meditatie (5 – 10 minute) intercalate cu conversatii pe urmatoarele teme: Cum putem invata sa “captam” Puterea Prezentului?; Ce este meditatia?; Respiratia noastra cea de toate zilele; De ce sa meditam?, etc.

Miercuri 7 noiembrie de la ora 19.45 – Seara de meditatie. O sesiune de meditatie pentru cei care au antrenamentul de a sta nemiscati intr-o postura de meditatie si de a fi constienti de respiratia lor, mai mult de 10 minute. Vor fi reprizede 20 de minute de meditatie asezata intercalate cu sesiuni de meditatie in miscare (walking meditation).

r

De vineri 9 noiembrie pana duminica 11 noiembrie, in cadrul seminaruluiMINTEA si FUNCTIILE EI, Venerabilul Jampa Lungtog ne va dezvalui modurile in care putem sa ne cunoastem, intelegem si gestionam mintea, aceasta preocupare fiind de altfel o tema comuna religiilor si filozofiilor, intrucat mintea este sursa tuturor trairilor noastre, insasi caracteristica ce distinge fiintele de restul fenomenelor existente.

v

Sambata 3 noiembrie de la ora 09.30 – TongShu: Protocolul de toamna – Plamanii. In cadrul sesiunilor de tongshu din aceasta luna, Andu va continua exercitiile pentru fortifierea plamanilor si pregatirea corpului pentru sezonul rece.toamna fiind acea perioada din an, cand nu numai ca se fac provizii alimentare pentru iarna, dar trebuie puse si bazele „odihnei de iarna” a fiintei.

EVENIMENTE VIITOARE
la
SEEDS FOR HAPPINESS
Iata, pe scurt, ce evenimente pregatim la Centru: Joi, 15 noiembrie la ora 19.00un nou eveniment din seria „Solutii pentru viata cotidiana” moderat de Mihai Popa-Radu pe tema Cine imi conduce viata?„. Sambata, 17 noiembrie incepand cu ora 10.00 va asteptam la Ziua Portilor DeschiseDuminica, 18 noiembrie, cei dornici sa mediteze sunt invitati sa ni se alature in intervalul 11.15 – 14.00.

CENTRUL SEEDS FOR HAPPINESS
Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 021 – 337 4822, Mobil: 0760 907 466, E-mail: info@seedsforhappiness.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează