Mii de spectatori au participat la primul concert pop-opera dintr-un centru comercial din România susținut de Cezar Ouatu la Ploiești Shopping City

0

Sâmbătă seara, miile de vizitatori ai Ploiești Shopping City au luat parte la o premieră națională: primul concert pop-opera dintr-un centru comercial din România. Evenimentul de amploare s-a desfășurat în zona scărilor rulante cu ocazia aniversării de 2 ani a Ploiești Shopping City.

Cei prezenți au ascultat o serie de interpretări de excepție ale contratenorului Cezar Ouatu, care a fost susținut de 20 de coriști și 12 instrumentiști din orchestra POP SYMPHONY & CORALA DANIELESCU și de către dirijorii Andrei Tudor și Valentin Gruescu. Aceștia l-au acompaniat pe solistul prahovean într-un recital care a cuprins peste 17 piese clasice consacrate precum: Yesterday, Unforgettable, Who wants to live forever, O sole mio sau  Love story. La cererea publicului, Cezar Ouatu a cântat pentru a doua oară O sole mio, la finalul concertului, iar piesa a cucerit definitiv audiența. Printre spectatori, artistul a fost susținut și de cântăreața Nico Matei, dar și de fostul boxer Leonard Doroftei. Spectacolul a fost încheiat cu o melodie de ”La mulți ani!” dedicată celui mai mare centru comercial din Prahova.

Concert Cezar Ouatu la Ploiesti Shopping City (2)

Pe lângă recitalul care a scris istorie la Ploiești Shopping City, voucherele de cumpărături, tombolele, șampania, dulciurile, baloanele colorate, sesiunile de beauty, dans și muzica au transformat petrecerea într-una memorabilă. Astfel, tombola aniversară le-a adus automat celor care au făcut cumpărături de minimum 200 de lei un vouchere cadou în valoare de 30 de lei fiecare, care au putut fi folosite în peste 40 de magazine partenere, iar doamnele și domnișoarele au fost răsfățate cu tratamente deosebite la ședințele de make-up și styling. Promoția cu tombola se va desfășura în perioada 21 noiembrie 2014 – 7 ianuarie 2015.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.