Mii de biciclişti sunt aşteptaţi la KILOMETRUL VERDE in 30 iunie pe noua autostrada Bucuresti-Ploiesti

0

Acţiunea se va desfăşura pe 30 iunie, cu o zi înaintea deschiderii traficului rutier pe Autostrada Bucureşti – Ploieşti, care face parte din magistrala A3.

 

La eveniment sunt aşteptaţi aproximativ 10 000 de biciclişti din Bucureşti, Ploieşti şi zonele limitrofe. Participanţii vor porni simultan de la cele două capete ale tronsonului – Bucureşti, respectiv Ploieşti -, iar punctul de întâlnire al celor două grupuri de biciclişti marchează denumirea simbolică a acestui eveniment – Kilometrul Verde.
Sursa si mai multe informatii aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează