Miercuri, 20 noiembrie in Ploiesti are loc ziua dedicata Cercetarii si Ingineriei

0

Saptamana trecuta, in perioada 13-16 noiembrie 2013, la Hotel Caro din Bucuresti a avut loc Career Innovation Week. Dupa 3 zile de workshop-uri, studii de caz si sesiuni de discutii cu reprezentantii companiilor din: Finance & Banking, Sales & Marketing si IT & Telecom, evenimentul va continua saptamana aceasta, miercuri, 20 noiembrie, la Ploiesti cu ziua dedicata Research & Engineering.

Proiectul este adresat studentilor si masteranzilor cu rezultate academice deosebite, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti si persoane cu experienta internationala. La editia din Bucuresti s-au inscris 3000 de tineri, dintre care au fost selectati cate 200 de finalisti pentru fiecare zi a evenimentului. Dintre cei care au participat la eveniment, 59% sunt membri in organizatii studentesti, 21% s-au implicat in activitati extracurriculare, 25% au participat la un program de internship, iar 28% au avut parte de o experienta de studiu la nivel international.

Evenimentul Career Innovation Week are loc pe parcursul a 4 zile, fiecare zi fiind dedicata unui domeniu de activitate. In cadrul evenimentului din Ploiesti, din aceasta saptamana, aplicantii selectati vor afla ce inseamna viitorul pentru cariera lor si care sunt tehnologiile de ultima generatie alaturi de reprezentantii Coca-Cola HBC Romania, Rompetrol si Unilever:

  • reprezentanti din top management si specialisti vor prezenta inovatiile din industrie;
  • sesiuni de impact pe teme legate de construirea carierei, tendinte in tehnologie, provocari si oportunitati de dezvoltare profesionala, competitii, business games si workshop-uri.
  • discutii de 15 minute cu reprezentanti ai companiilor partenere

Inscrierile pentru Career Innovation Week se pot face pe www.hipo.ro, la sectiunea Career Innovation Week. Cei interesati trebuie sa parcurga cativa pasi simpli: sa aiba un cont activ pe Hipo.ro, un CV completat minimum 50% si sa completeze formularul de aplicare.

Mai multe detalii despre eveniment si agenda stabilita pentru ziua de Research&Engineering Ploiesti, pot fi accesate pe www.hipo.ro

1465205_764247976935398_1906899203_n

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o campanie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii pentru identificarea si selectia candidatilor potriviti cu nevoile partenerilor. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic prin dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare.

Avand o experienta de 7 ani in dezvoltarea de instrumente pentru recrutare si employer branding, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatilor cu fiecare dintre proiectele: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera) Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national) Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile si urmareste sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de domeniul consultantei), Ghidul Angajatorilor (publicatie de cariera adresata studentilor si masteranzilor din domeniile economic si tehnic), Targuri de joburi online si portalul de cariera Hipo.ro

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează