Miercuri, 2 octombrie / Povesti la un Atelier deschis

0

Cum e la Scrie?

Dai povesti, iti dam aplauze! 

Miercuri, 2 octombrie, de la ora 19.00, la Teatrul de Comedie, Sala Studio (Bucuresti), organizam un atelier deschis tuturor celor care doresc sa invete sa scrie un scenariu de film sau de teatru. Atelierul este sustinut de regizoarea Vera Ion si de actorul Sorin Poama. Antrenamentul durează două ore și se termină cu un text.

“Vrem să cunoaștem oameni interesați de lumea în care trăiesc și care vor să își povestească realitatea.  Ce ai văzut în ultima lună, cine ești, ce ai de spus. Cum ne povestim lumea?“ (Vera Ion, trainer)

Scrie-ne pe scriedespretine@gmail.com și inscrie-te gratuit la antrenamentul zero Scrie despre Tine. 

scrie despre tine

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează