Michael Jordan in varianta feminina (Tina Thompson) va juca la Targoviste!

0

Tina Thompson, o legendă a baschetului feminin american este dublă campioană olimpică cu naţionala SUA şi de patru ori campioană WNBA! Pentru performanţele sale Tina Thompson este supranumită Michael Jordan în varianta feminină! Vestea extrem de bună este că sportiva va juca la MCM Târgovişte! Şi nu este singurul nume mare din bashetul mondial care poate să vină la noi în ţară!

baschet„Dacă până acum MCM Târgovişte era un dream-team pentru campionatul românesc sau pentru Europa, acum tinde să devină o echipă de vis chiar şi pentru baschetul mondial. Tina Thompson, Michael Jordan în variantă feminină, vine la Târgovişte pentru a doua parte a sezonului, în încercarea de a ajuta echipa să câştige trofeul Eurocup. Alături de ea va sosi şi cea mai bună jucătoare din istoria Germaniei, Linda Frohlich, care evoluează, de asemenea, în WNBA.”

Află cine mai vine la Târgovişte citind articolul complet pe adevarul.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează