MESAJUL TĂU – UNDE AJUNGE?

0

MESAJUL TĂU – UNDE AJUNGE?

 banner_abc_feb

ABC ANTREPRENORI – Sursa de inspirație pentru antreprenori vă invită pe 21 Februarie 2013, începând cu ora 18.30 în sala de conferințe Lyon a hotelului Novotel să continuăm evenimentele de networking antreprenorial, care vor aduce un plus business-ului vostru. Aici veți găsi oameni deschiși, experiențe unice și opinii diferite!

În cadrul evenimentului cu tema “MESAJUL TĂU – UNDE AJUNGE?” vă invităm alături de ANDREEA TEODORESCU – Managing Partner al STRATEGIS – companie de cercetare de piaţă, training şi consultanţă în strategie de marketing şi comunicare şi ALEXANDRU CIOCHIA – co-fondator și manager al LYNX RADIO & TV – prima media audio-vizuală comercială exclusiv online din Internetul românesc – să dezbatem ce mesaje trebuie să transmitem clienţilor noştri şi pe ce canale!

Cei doi ne vor prezenta aspecte teoretice și practice, studii de caz ce ne vor ajuta să dobândim deprinderi folositoare în cadrul procesului de comunicare.

Pentru că mizăm pe procesul de networking, vă propunem o pauză cu o durată de o oră pentru a îi cunoaște pe ceilalți participanți și a găsi printre aceștia potențiali parteneri și colaboratori.

Partenerii noștri ne vor fi, de asemenea, alături și vă vor invita să beneficiați de avantajele oferite, dar și de premiile din cadrul concursului tombolă.

Taxă de participare: 89 lei.

Înscrieri AICI!

Pe site-ul www.abcantrepenori.ro, dar si pagina de Facebook  – AbcAntreprenoriEvenimenteNetworking puteți fi la curent la toate noutățile legate de eveniment!

Contact AICI!

Petrescu Roxana – 0731.041.797

Niculescu Valentin – 0723.630.997

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează