Meet Your November IT Valentine

0

Link Education And Practice te invita la o discutie tête-à-tête  cu profesionisti din domeniul IT&C pe data de joi, 21 noiembrie 2013, ora 16:00, la Librarium, Bucuresti, Piata Romana, nr. 5(Libraria Bastilia).

Inregistrarile se fac online, completand acest formular pana miercuri, 20 noiembrie 2013. Participarea este gratuita.

Afla direct de la invitatii nostri cum e sa lucrezi in domeniu si povestile lor de angajare. La eveniment, consilieri in cariera si reprezentantii HR ai companiilor iti pot da feedback pe CV si oferii detalii despre procesul de recrutare.

Cum se desfasoara evenimentul ?

Meet Your November IT Valentine  este un eveniment de educatie nonformala dedicat angajabilitatii studentilor si absolventilor din domeniul IT&C construit in jurul conceptului de speed-dating.

Tradus ad literam „intalnire in viteza”, speed dating-ul este o forma moderna, simpla si eficienta de a descoperi parteneri de discutie cu preocupari si viziuni similare. Credem ca acest concept poate fi usor translatat si in relatiile profesionale facilitand astfel scurte dialoguri tête-à-tête intre profesionisti din mediul de afaceri si studenti cu formatie si interes dovedit in domeniul IT in vederea identificarii unor puncte comune menite sa sporeasca angajabilitatea.

Pe durata sesiunii de speed dating, participantii au sansa de a identifica ce inseamna un traseu profesional de succes in domeniul IT&C de la profesionisti din bransa, reprezentanti ai unor companii precum Microsoft, Oracle, Accenture si altii.

In plus, participantii vor avea ocazia de a interactiona si primi consultanta pe marginea CV-ului de la reprezentanti ai departamentelor de HR din companiile partenere.

Eventuale intrebari pot fi adresate la: office@leap.ro . Mai multe detalii pot fi vizualizate pe site-ul www.leap.ro.

Meet Your November IT Valentine face parte dintr-o serie de evenimente marca LEAP menite sa faciliteze dialogul studenti – profesionisti aducand in prim plan conceptul de “angajailitate” prin intermediul unei forme aparte de educatie nonformala

DigitalHeart_Leap

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează