Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Meet Your November IT Valentine

0

Link Education And Practice te invita la o discutie tête-à-tête  cu profesionisti din domeniul IT&C pe data de joi, 21 noiembrie 2013, ora 16:00, la Librarium, Bucuresti, Piata Romana, nr. 5(Libraria Bastilia).

Inregistrarile se fac online, completand acest formular pana miercuri, 20 noiembrie 2013. Participarea este gratuita.

Afla direct de la invitatii nostri cum e sa lucrezi in domeniu si povestile lor de angajare. La eveniment, consilieri in cariera si reprezentantii HR ai companiilor iti pot da feedback pe CV si oferii detalii despre procesul de recrutare.

Cum se desfasoara evenimentul ?

Meet Your November IT Valentine  este un eveniment de educatie nonformala dedicat angajabilitatii studentilor si absolventilor din domeniul IT&C construit in jurul conceptului de speed-dating.

Tradus ad literam „intalnire in viteza”, speed dating-ul este o forma moderna, simpla si eficienta de a descoperi parteneri de discutie cu preocupari si viziuni similare. Credem ca acest concept poate fi usor translatat si in relatiile profesionale facilitand astfel scurte dialoguri tête-à-tête intre profesionisti din mediul de afaceri si studenti cu formatie si interes dovedit in domeniul IT in vederea identificarii unor puncte comune menite sa sporeasca angajabilitatea.

Pe durata sesiunii de speed dating, participantii au sansa de a identifica ce inseamna un traseu profesional de succes in domeniul IT&C de la profesionisti din bransa, reprezentanti ai unor companii precum Microsoft, Oracle, Accenture si altii.

In plus, participantii vor avea ocazia de a interactiona si primi consultanta pe marginea CV-ului de la reprezentanti ai departamentelor de HR din companiile partenere.

Eventuale intrebari pot fi adresate la: office@leap.ro . Mai multe detalii pot fi vizualizate pe site-ul www.leap.ro.

Meet Your November IT Valentine face parte dintr-o serie de evenimente marca LEAP menite sa faciliteze dialogul studenti – profesionisti aducand in prim plan conceptul de “angajailitate” prin intermediul unei forme aparte de educatie nonformala

DigitalHeart_Leap

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.