Meditatie cu boluri tibetane, sambata 27 octombrie

0

Meditatie cu boluri tibetane, sambata 27 octombrie intre orele 19 – 20.30

Va asteptam sambata seara la o sesiune de terapie cu sunete curative de boluri tibetane, adusa la Centrul Seeds for Happiness de Joel Silva tocmai din inaltul Muntilor Himalaya.

Este stiut si dovedit ca sunetul ajuta la vindeca ranilor prin puterea vibratiei care intra in alcatuirea intregii noastre fiinte si ca transformarea are loc atat  la nivel emotional, cat si spiritual.

Dintre efectele imediate percepute in urma acestei terapii: atenuarea durerii, reducerea stresului, inlaturarea oboselii si a insomniilor.

Ingaduie-ti cateva momente de calm si serenitate. Te invitam la o sesiune de meditatie pe sunete de boluri tibetane ce va fi coordonata de practicantul si instructorul Joel Silva.

Vino cu un sfert de ora mai devreme pentru a te acomoda cu energia spatiului si pentru socializare cu Joel si cu ceilalti participanti, astfel incat la ora 19 sa poata incepe ora de meditatie pe sunete de boluri tibetane. Iti recomandam sa porti imbracaminte lejera si calduroasa si sosete.

Accesul nu mai este permis in sala dupa inceperea sesiunii!

 

Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus de la parter; intre orele 19 – 20.30

Detalii si inscrieri: e-mail: info@seedsforhappiness.ro; Telefon: 021 337 4822; Mobil: 0760 907 466

Cost participare: 25 RON

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează