MeatOut Day – Sarbatoarea vegetarienilor / Serendipity Bucuresti 20 martie 2010

2

Sâmbătă aceasta va invitam la Ceainăria Serendipity, între orele 14:00 și 18:00, pentru a sărbători MeatOut Day, pe care Societatea Vegetarienilor din România o celebrează pentru a 4-a oara. Invitatul special al evenimentului este Zoltan de la Sarmalele Reci, vegetarian de 16 ani.

Mai multe informatii pe site-ul celor de la Serendipity Tea.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

 1. avatar
  hofer gheorghe on

  O atitudine nobila spre binele umanitatii . LEV TOLSTOI aspus ; CIT TIMP VOR FI ABATOARE VOR FI SI CAMPURI DE LUPTA ati organizat o sarbatoare frumoasa FELICITARI eu stau in maramures -departe-

 2. avatar
  Florin Ghinda on

  Nici noi nu am reusit sa ajungem la eveniment….
  Maramuresul este departe si aproape – in acelasi timp:) Depinde de reper.
  Oricum este un tinut extrem de frumos!

  Florin

Comentează