Masterclass de John Holm: CSR-ul ca strategie de business, marţi, 11 septembrie 2012 INTRARE LIBERA

0

Masterclass de John Holm: CSR-ul ca strategie de business. Cum să ajuţi comunitatea locală şi să îndeplineşti totodată obiectivele companiei

O transformare rapidă are loc în relaţia dintre societate şi business. Companiile sunt într-o etapă timpurie a înţelegerii: investiţia şi susţinerea comunităţii nu trebuie să fie în detrimentul profitului.

De asemenea, organizaţiile neguvernamentale care se dovedesc a fi aliniate cu bunele practici din sectorul pentru profit livrează mai multă valoare socială decât ONG-urile care nu se adaptează şi integrează aceste modele de eficienţă.

Acest masterclass se va axa pe modul în care ONG-urile şi companiile se pot alinia strategic pentru a crea un avantaj competitiv solid şi pentru a maximiza în acelaşi timp impactul pozitiv asupra societăţii.

Evenimentul se desfăşoară marţi, 11 septembrie, între 18:30 şi 20:30 şi are loc pe Puţul lui Zamfir numarul 36 din Bucureşti. Intrarea este liberă, vă rugăm să confirmaţi prezenţa printr-un e-mail la adresa event@msmromania.org.

——————————————————–

John Holm este un antreprenor transnaţional specializat pe Europa Centrală şi de Est. Începând cu 2001 el a contribuit la lansarea unor branduri de top din Statele Unite pe pieţele locale. John excelează în înţelegerea nuanţelor culturii locale şi a climatului local de business.

Printre brandurile pe care le-a consolidat John Holm se numără lantul de restaurante Subway – el a coordonat intrarea companiei pe piaţa din Ungaria, poziţionând Subway în segmentul de restaurant cu mâncare sănătoasă (şi nu fast food). Un alt client al său este lanţul unguresc de librării Libri.

John este în prezent manager al companiei de consultanţă Transnational Perspectives cu sediul în Denver, Colorado şi predă, de asemenea, cursul de Action Learning la Maastricht School of Management.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează