Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Masterclass de John Holm: CSR-ul ca strategie de business, marţi, 11 septembrie 2012 INTRARE LIBERA

0

Masterclass de John Holm: CSR-ul ca strategie de business. Cum să ajuţi comunitatea locală şi să îndeplineşti totodată obiectivele companiei

O transformare rapidă are loc în relaţia dintre societate şi business. Companiile sunt într-o etapă timpurie a înţelegerii: investiţia şi susţinerea comunităţii nu trebuie să fie în detrimentul profitului.

De asemenea, organizaţiile neguvernamentale care se dovedesc a fi aliniate cu bunele practici din sectorul pentru profit livrează mai multă valoare socială decât ONG-urile care nu se adaptează şi integrează aceste modele de eficienţă.

Acest masterclass se va axa pe modul în care ONG-urile şi companiile se pot alinia strategic pentru a crea un avantaj competitiv solid şi pentru a maximiza în acelaşi timp impactul pozitiv asupra societăţii.

Evenimentul se desfăşoară marţi, 11 septembrie, între 18:30 şi 20:30 şi are loc pe Puţul lui Zamfir numarul 36 din Bucureşti. Intrarea este liberă, vă rugăm să confirmaţi prezenţa printr-un e-mail la adresa event@msmromania.org.

——————————————————–

John Holm este un antreprenor transnaţional specializat pe Europa Centrală şi de Est. Începând cu 2001 el a contribuit la lansarea unor branduri de top din Statele Unite pe pieţele locale. John excelează în înţelegerea nuanţelor culturii locale şi a climatului local de business.

Printre brandurile pe care le-a consolidat John Holm se numără lantul de restaurante Subway – el a coordonat intrarea companiei pe piaţa din Ungaria, poziţionând Subway în segmentul de restaurant cu mâncare sănătoasă (şi nu fast food). Un alt client al său este lanţul unguresc de librării Libri.

John este în prezent manager al companiei de consultanţă Transnational Perspectives cu sediul în Denver, Colorado şi predă, de asemenea, cursul de Action Learning la Maastricht School of Management.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.